(VIDEO) SKANDAL U UKRAJINI: Ministar policije pljusnuo vodu u lice Mihailu Sakašviliju
Foto: Reuters

Pukla tikva

(VIDEO) SKANDAL U UKRAJINI: Ministar policije pljusnuo vodu u lice Mihailu Sakašviliju

Planeta -
Bivši predsednik Gruzije bio je glavni prijatelj režimu u Kijevu, koji mu je dao utočište, a sada se svađaju ko je korumpiraniji

Ukrajinski ministar unutrašnjih poslova pljusnuo je vodu u lice bivšem gruzijskom predsedniku Mihailu Sakašviliju, danas guverneru Odese, tokom žučne rasprave o tome ko je korumpiraniji, a svemu je prisustvovao i predsednik Ukrajine Petar Porošenko.

Avakov je na sednici saveta za reforme pitao Sakašvilija da li je na bilo koji način povezan sa ruskim biznismenom vlasnikom kompanije za đubrivo Uralkem na šta je Sakašvili poludeo.

"Niko nema pravo da razgovara sa Mihailom Sakašvilijem na ovaj način. Vi ste korumpirani ministar, a ja sam častan čovek," rekao je guverner Odese, kako je kasnije ispričao Avakov, prenosi Raša tudej.

Prema jednom poslaniku koji je prisustvovao svađi, ministar unutrašnjih poslova je potom polio vodom Sakašvilija.

Только что на Раде реформ господин Саакашвили в ответ на мой вопрос к нему - почему он по ОПЗ общался с русским олигарх...

Posted by Arsen Avakov on Monday, December 14, 2015

Avakov je na svojoj Fejsbuk stranici napisao da se uzdržao da ne udari Sakašvilija i da mu je jednostavno umesto toga bacio vodu u lice. "U životu nisam video takvog ludaka populistu," rekao je Avakov.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track