ZAPLAKAĆETE KADA ČUJETE OVU PRIČU: Ovo je najtužnija fotografija Deda Mraza ikada
Foto: Printscreen Facebook

ZAPLAKAĆETE KADA ČUJETE OVU PRIČU: Ovo je najtužnija fotografija Deda Mraza ikada

Planeta -
Kada se pre nekoliko dana prerušio u Deda Mraza da bi uveseljavao decu, Kaleb Rajan Sigmon nije očekivao da će se na molbu jednog oca rasplakati od tuge

- Danas mi je prišao otac koji je nešto nosio u rukama. Rekao mi je kako ima mali zahtev i u tom mi trenutku pokazao da u rukama ima fotografiju deteta. Na trenutak je zastao. Rekao mi je kako je to fotografija njegovog sina koji je preminuo prošle godine. U grlu je imao knedlu. Pristao sam da se fotografišem sa fotografijom. Tih nekoliko trenutaka u prostoriji je bila potpuna tišina, napisao je Sigmon na svom FB profilu.

On svake godine u vrijeme praznika zarađuje tako što se prerušava u Deda Mraza, fotografiše se sa decom i tako ih uveseljava. To obično budu susreti puni smeha. Ali, ovaj je put to bilo puno drugačije. - Na narukvici koje je dete imalo na fotografiji, vido sam da je njegovo ime bilo 'Hajden'. Nisam ništa pitao ili govorio. Jedini zvuk koji sam čuo u čitavom trgovačkom centru bio je zvuk škljocanja fotoaparata. Inače čujem stotine glasova i muziku, ali sada nisam čuo ništa. Nakon što je fotograf obavio svoje, približio mu se otac i odabrao fotografiju koja mu je bila najbolja.

Stories From The Big Chair:A man walked in today holding something in his arms. "I have a request," he said, turning...

Posted by Caleb Ryan Sigmon on Wednesday, December 9, 2015

Devojka za štapačem odštampala mu je nekoliko primeraka fotografije, a on je izvadio novčanik i rekao da će to biti božićni poklon za njegovu suprugu. Uručili smo mu fotografije i objasnili da ne treba ništa da plati i da ćemo se moliti za njegovu porodicu.

- Uhvatio me je za ruku, zagrlio me, okrenuo se i otišao. Dok je izlazio, svi smo imali oči pune suza. Delim ovo sa vama kako bi nas sve podsetio kako je Božić za neke neverovatno teško razdoblje. Molite se za one kojima je slomljeno srce. Smejte se. Budite ljubazni. Volite se, zaključio je Sigmon.

Objavu je na svojm profilu podelio i Kajl, otac koji je doneo fotografiju sina. - Zauvek ćemo biti zahvalni što si to učinio za nas. Hvala ti što si neverovatno tešku situaciju učinio laganom, napisao je Kajl. - Sve što želimo je da svi učinite nešto poput onoga što je Kaleb učinio za nas. Pomozite potpunom strancu. To ne treba da bude nešto veliko, nekada je dovoljno nasmejati se i pozdraviti. Mali Hajden preminuo je 19. decembra prošle godine. Rođen je sa manom na levom delu srca.

(24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track