(VIDEO) UŽASAVAJUĆI SNIMAK: Vozač autobusa jezivo napao invalida i šutirao ga u glavu!
Foto: Jutjub

Jeziv napad!

(VIDEO) UŽASAVAJUĆI SNIMAK: Vozač autobusa jezivo napao invalida i šutirao ga u glavu!

Planeta -
Vozač autobusa suočava se sa zatvorskom kaznom nakon što ga je ulična kamera snimila kako žestoko napada bespomoćnog invalida.

Mladić je čekao da uđe u autobus u Peruu, ali vozač je optužen da ga je oborio kada je prilazio stanici.Umesto da se zaustavi i pomogne mladiću, vozač je nastavio da vozi kako bi pokupio druge putnike koji su stajali malo dalje.

Invalid, besan što je oboren i ostavljen da leži, upotrebio je jednu od svojih štaka da udari u prozor autobusa u frustraciji.I to je navodno bio razlog za napad. Vozač je optužen da je zaustavio autobus, otišao do mladića i počeo da ga šutira.Invalid se zgrčio na zemlji, a vozač ga je još nekoliko puta šutnuo u glavu pre nego što su se umešali putnici.

Sledećih nekoliko trenutaka na snimku prikazuju vozača u žustroj raspravi sa ljudima sa strane dok je povređeni mladić ostao da leži zgrčen na zemlji. Uskoro je došla policija i hitna pomoć kako bi pomogli žrtvi i uhapsili napadača.

Portparol policije je saopštio da je ovo očigledno bio u pitanju čist slučaj neisprovociranog napada. Vozač autobusa može da se suoči sa zatvorskom kaznom od dve godine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track