(VIDEO) OVOG ČOVEKA SU IZUJEDALE ZMIJE OTROVNICE PREKO 160 PUTA: On tvrdi da je pronašao vakcinu!
Foto: Viralthread

Užas!

(VIDEO) OVOG ČOVEKA SU IZUJEDALE ZMIJE OTROVNICE PREKO 160 PUTA: On tvrdi da je pronašao vakcinu!

Planeta -
Zmije plaše većinu ljudi na ovom svetu. Sama pomisao na njihovu klizavu kožu, sposobnost da progutaju plen koji je veći od njihovog tela, kao i činjenica da mogu da vas ubiju jednim ujedom je dovoljno za svaku normalnu osobu da ima noćne more.

Iz ovih razloga, većina nas se kloni ovih gmizavaca. Svi osim ovog momka, zapravo.Tim Frajd je ujeden više od 160 puta od otrovnih zmija. Ne brinite, nije bio bačen u neku jamu sa zmijama kao Indijana Džons ili nešto slično, on je to želeo!

Ovaj 37-godišnji amaterski naučnik iz Viskonsina, dozvolio je crnim mambama i taipanima, dvema najsmrtonosnijim vrstama zmija na svetu, da ga konstantno ujedaju poslednjih 16 godina. I to sve bez neke prave labaratorije.

Možda se pitate: zašto bi pobogu iko ovo radio? ne brinite i mi smo se isto pitali. Pa, Tim se nada da ako konstantno izlaže sebe takvom mučenju, da će to dovesti do vakcine protiv ovih jakih otrova. On sada tvrdi da ga je njegov eksperiment učinio imunim.Uprkos kontroverznoj prirodi njegovog eksperimenta Tim ipak ima neku naučnu pozadinu. Njega podržava mikrobiolog sa Univerziteta Kalifornija, doktor Brajan Henli, koji kaže da njegovi testovi pokazuju da Tim ima dva puta veći broj antitela od dana kada je počeo.

U suštini, ovo znači da je on jedan korak bliže tome da jednoga dana napravi vakcinu, ali da li je zaista vredno toga? Nije nikakvo iznenađenje da je njegova opsesija izazvala dosta stresa tokom prethodnih godina - koliko je samo puta zamalo umro, a prošle godine se i njegova žena razvela od njega.

Očigledno je da je Tim na misiji i nada se da će uspeti da nagovori ostale naučnike da se umešaju.Rekao je:"Neću prestati sa ovim sve dok se ne napravi vakcina ili ja umrem."

(ViralThread)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track