(VIDEO) PUTIN ĆE BITI PROGLAŠEN ZA MEĐUNARODNOG KRIMINALCA: A onda sledi napad na Rusiju!
Foto: AP

Korak po korak do cilja

(VIDEO) PUTIN ĆE BITI PROGLAŠEN ZA MEĐUNARODNOG KRIMINALCA: A onda sledi napad na Rusiju!

Planeta -
Zapad sebi uvek ostavlja određeni koridor mogućnosti ili nekoliko mogućih scenarija, koji na kraju svi dovode do istog rezultata.

London – 25. januara u 8. sati uveče po londonskom vremenu u Velikoj Britaniji bio je prikazan film BBC-ja u trajanju od pola sata, s naslovom „Tajne Putinovog bogatstva“. Film se može naći i na Jujubu.

Pre toga, što je u Rusiji prošlo neprimećeno, desilo se, međutim, nekoliko događaja, koji, kad se posmatraju zajedno, uopšte ne izgledaju da su bili slučajni.

1. Holandija otvara međunarodni sudski postupak u vezi obaranja BOINGA MN-17 (aviona koji je bio oboren nad Ukrajinom 2014. godine). O tome se javno ne govori, ali podrazumeva se da se kao okrivljeni u tom postupku može pojaviti Vladimir Putin.

Foto: Beta/AP
Foto: Beta/AP

2. Britanski sud je konkretno povezao Putina s ubistvom Litvinjenka (prebeglog ruskog špijuna, koji je pre nekoliko godina umro u Londonu od posledica trovanja plutonijumom) nazvavši ga „mogućim naručiocem“. I u ovom slučaju formulacija „mogući“ može lako biti izostavljena…

3. A evo sad i filma, na osnovu kog je moguće pokretatii i krivične postupke…

Zapad sebi uvek ostavlja određeni koridor mogućnosti ili nekoliko mogućih scenarija, koji na kraju svi dovode do istog rezultata. Među tim scenarijima – u onome koji može biti ostvaren samo u krajnjem slučaju – postoji i nešto ritualno i mistično, nešto što vuče korene još iz srednjeg veka ili čak i iz predhrišćanskog varvarstva.To je javna egzekucija – u vezi s kojom će Zapad uložiti sve napore da to vidi i sav svet.

Foto: Rojters
Foto: Rojters

Tako se desilo i sa Sadamom i sa Gadafijem…Sve će se odigrati munjevitom brzinom.Zapad će Putina nazvati međunarodnim krimninalcem a Rusiju će okriviti za njegovo prikrivanje. Uvešće se prave sankcije s potpunom zabranom trgovine. Posle toga sistem će se sam rešiti Putina putem „dvorskog prevrata“. Zatim će uslediti – vraćanje Krima Ukrajini, reparacije za Donbas, kupovina ruskih staretških grana privrede od strane globalnih korporacija, itd., itd…

http://www.youtube.com/watch?v=LgDCRegyo7Q

(KONT)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track