(VIDEO) PROSTITUTKE ZA HILARI: Dame noći iz Nevade lobiraju za Klintonovu iz solidarnosti
Foto: Facebook (nalog Munlajt Bani Ranč)

Našle svog kandidata

(VIDEO) PROSTITUTKE ZA HILARI: Dame noći iz Nevade lobiraju za Klintonovu iz solidarnosti

Planeta -
Devojke iz bordela "Munlajnt bani ranč" žele da Amerika konačno dobije prvu predsednicu, a njihov gazda želi dobru reklamu za svoj seks-biznis

Projekat "Kurve za Hilari" smislili su zajedno vlasnik tog legalnog bordela Denis Hof i njegove "radnice", a ova kampanja je zaokret ulevo posle njihove prethodne kampanje "Picanjenje za Pola", akciju iz 2008. kada su lobirale za pobedu liberalnog političara Rona Pola za novog predsednika SAD.

Hillary Clinton has received an endorsement from the Moonlight Bunny Ranch, one of Nevada's legal brothels.

Posted by Fox Business on Friday, April 17, 2015

"Pomažući Hilari pomažemo sebi. Žene treba da pomažu drugim ženama, jel' da?", kažu Entis Lav (Zavodljiva ljubav), Erfors Ejmi (Ejmi avion) i Karesa Kis (Mazni poljubac).

Međutim, iza ove šarade stoje razlozi iz realnosti: mnoge od ovih prostitutki pobegle su od nasilja, incesta i zavisnosti. Osim toga, ovo je odlična reklama za sam bordel, i Hof, koji je vlasnik sedam legalnih javnih kuća, ne krije da mu je to primarni motiv.

"Ja sam za Hilari jer se bori protiv nasilja u porodici", kaže Entis Lav, 26-godišnja majka dvoje iz Sakramenta. "Dugo sam bila u odnosu u kom me (partner) bacao niz stepenice, lomio rebra, imala sam modrice oko očiju... Kad razmišljam koga bih za predsednika, gledam šta u onome što (kandidati) rade može da mi bude od koristi. Zato sam bila za Obamu, a sada sam za Hilari", dodaje ona.

"'Kurve za Hilari' je sjajan način ne samo za promociju 'Ranča bani', nego i za prikupljanje podrške za Hilari... Nadamo se da će ljudi koji nisu politički aktivni zastati i reći - vau, ovo je veliko! O čemu je reč? I tako će možda malo više pročitati o Hilari i o nama, tako da ćemo i ona i mi imati koristi", dodaje njena kolegnica Holivud (31).

"Denis ide okolo i govori nam zašto treba da glasamo za Hilari Klinton, ali mi smo i same odavno odlučile da svoj glas poklonimo njoj. Nadam se boljem zdravstvenom osiguranju i zaradi koja će mi omogućiti da kupujem poklone deci", poentira Entis Lav.

(Gardijan)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track