SLOVENAČKE DIPLOMATE U ŠOKU: Tokom samita u Briselu, u WC zatekli dvoje Nemaca u strasnom zagrljaju!
Foto: Profimedia

Barem je neko uživao

SLOVENAČKE DIPLOMATE U ŠOKU: Tokom samita u Briselu, u WC zatekli dvoje Nemaca u strasnom zagrljaju!

Planeta -
Dok je britanski premijer Dejvid Kameron, prema sosptvenim riječima, u Briselu vodio bitku za Britaniju u nastojanju da postigne što bolji kompromis za svoju državu, s kojim bi za koji mesec izašao pred birače na referendumu o ostanku Ujedinjenog Kraljevstva u EU, u zgradi rezervisanoj za prevodioce na samitu događalo se nešto što je umalo zasenilo sastanak na vrhu.

Svi, naime, pričaju o zaprepašćenju na licima slovenačkih diplomata koji su u WC-u u zgradi "Lex" naleteli na dvoje nemačkih birokrata u strastvenom seksualnom klinču.

Kako piše The Sun , navodno je reč o prevodiocima, ali premda svi priznaju da su čuli za događaj, niko ne želi službeno da potvrditi da je do njega došlo.

Slovenci su na ovo dvoje naleteli u četvrtak uveče.

"Svi žele da znaju njihova imena. Kancelarka Angela Merkel sigurno neće biti oduševljena kada sazna da je reč o Nemcima', kroz smeh je komentarisao jedan neimenovani izvor iz EU za "The Sun".

"Ako ništa drugo, barem je neko uživao. Evropski lideri sigurno nisu bili presrećni dugotrajnim sastančenjem", dodao je izvor.

(Jutarnji)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track