(UZNEMIRUJUĆE) ZLOČIN KOJI JE UŽASNUO SVE Otac izašao iz groba i pozvao pomoć, ali već je bilo kasno
Foto: Youtube/Printscreen

Zločinački umovi

(UZNEMIRUJUĆE) ZLOČIN KOJI JE UŽASNUO SVE Otac izašao iz groba i pozvao pomoć, ali već je bilo kasno

Planeta -
Policija u Alabami, u okrugu Rasel, objavila je snimak u kome je povređeni otac molio policajce za pomoć nakon što je bio živ zakopan.

Foresta Buča Bojera i njegovog sina Breta napali su razbojnici. Došli su mu na kuću i predstavili su se kao policajci rekavši da je uhapšen zbog droge. Izveli su ih iz kuće i odveli u šumu. U njegovog sina su pucali, nakon čega je vrlo brzo preminuo, a Forestu su prerezali vrat.

Obojicu su bacili u jedan plitko iskopan grob. Nekim čudom, Forest je preživeo i uspeo je da se izvuče iz groba i zaustavi jedan automobil na putu.

Dramatičan snimak prikazuje Foresta kako se drži za grlo, dok pokušava policajcima da objasni šta se dogodilo. Nije uspeo samo da ih odvede do groba svog sina već i da im ispriča ko je odgovoran za ovaj gnusni zločin. Tri puta je ponovio da je čovek koji je upao u njegovu kuću Džim Bruks.

"Oni su verovatno i dalje u mojoj kući, pokušavaju da uzmu nešto novca", rekao je.

Džim Bruks je kasnije priznao sva nedela. Drugi počinilac, Majkl Karut nije ništa priznao, ali je utvrđeno da je krv na njegovoj odeći pripadala Forestu Bojeru.

Obojica su osuđeni na smrtne kazne, ali kako su podneli žalbe one još nisu izvršene. Iako se ovaj krvav zločin dogodio 2002. godine, policija je odlučila tek sada da objavi dramatične snimke.

"Neverovatno je da je on ovo preživeo. Svaki put kada prođem pored tog mesta, setim se ovog slučaja", rekao je okružni šerif Hit Tejlor.

(News.co.au)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track