Kastro bio sa 35.000 žena

Najveći ljubavnici

Kastro bio sa 35.000 žena

Planeta -
Bivši kubanski lider najuspešniji je zavodnik na svetu, sledi američki glumac Voren Biti, dok je Kazanova tek na sedmom mestu

NJUJORK - Seksomani.Najuspešniji zavodnik na svetu je bivši kubanski lider Fidel Kastro. Sa 35.000 žena, sa koliko je spavao, našao se na listi 10 najvećih ljubavnika. Drugi je glumac Voren Biti, koji može da se pohvali da je bio sa 12.775 žena. Legendarni ljubavnik Kazanova za njih je mačji kašalj jer je, prema listi, imao „samo“ 200 ljubavnica i nalazi se na sedmom mestu.

Seks za ručak i večeru

Nekadašnji oficir blizak Kastru, imenovan kao Ramon, kaže da su tajni agenti svakodnevno obilazili plaže oko Havane i dovodili lepe Kubanke predsedniku u postelju.

- Kastro je spavao s najmanje dve devojke dnevno više od četiri decenije. Jedna za ručak, druga za večeru, a neretko je imao odnos i za vreme užine - rekao je Ramon.

Drugi na listi uspešnosti je američki glumac Voren Biti, koji je u svojoj biografiji otkrio da je spavao sa 12.775 žena. Među tim hiljadama bile su i Džoan Kolins i Madona. Iako Biti nikad nije potvrdio taj podatak, nije ga ni negirao, baš kao što to nisu uradile ni pomenute lepotice.

Na trećem mestu nalazi se nestašni dečko Holivuda Čarli Šin sa impozantnih 5.000 žena sa kojima je spavao makar jedan put. Iako Čarli nikad nije iznosio tačan broj, svojoj bivšoj supruzi je jednom tepao da je ‘„među 1.000 najboljih ljubavnica koje je imao“.

Turneje iz snova

Frontmena grupe Kis Džina Simonsa pitali su jednom prilikom da li je istina da je spavao sa 4.600 žena. „Ne, nije istina, spavao sam sa njih 4.800“, usledio je odgovor.

Španski pevač Hulio Iglesijas navodno je spavao sa više od 3.000 žena, a otac osmoro dece jednom prilikom se čak našalio na ovu temu:

- To je verovatno bilo do 1976. Nisu prebrojali ostale žene.

Džek na „vijagri“

Glumac Džek Nikolson nije potvrdio broj od 2.000 žena, ali je priznao da je uzimao „vijagru“ dok je bio sa više od jedne žene istovremeno.

Prebogati američki golfer Tajger Vuds navodno je stao posle 120 zavedenih žena jer su ga mediji uhvatili u švrljanju, što ga je kasnije koštalo braka, pa je bio prisiljen da ide na lečenje od zavisnosti od seksa.

Šef britanskih liberalnih demokrata Nik Kleg javno je priznao da je pre stupanja u brak imao 30 ljubavnica, ali da je nakon ženidbe svu svoju energiju posvetio supruzi Mirijam.+

Ričards: Nisam gej

Na dnu se nalazi tajnoviti britanski pevač Klif Ričards, koji i dalje negira da je homoseksualac. Priznao je da je spavao samo sa jednom ženom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track