(VIDEO) PUTIN ČESTITAO 8. MART: Drage žene, naučile ste nas da budemo bolji muškarci!
Foto: Printscreen YouTube

Poštovanje lepšem polu

(VIDEO) PUTIN ČESTITAO 8. MART: Drage žene, naučile ste nas da budemo bolji muškarci!

Planeta -
Vi u svet donosite dobro i lepotu, svetlost i nadu, ponosimo se vama i volimo vas, poručio predsednik Rusije lepšem polu.

"Drage žene! Srdačno vam čestitam Međunarodni dan žena. Ovaj praznik slavi se u Rusiji s posebnom toplinom, možda više nego bilo gde drugde u svetu. Pun je poklona i cveća, najlepšim osećanjima za naše majke, supruge, ćerke, kolegnice - sve žene koje su nam srcu drage", obratio se Vladimir Putin pripadnicima lepšeg pola.

"Konačno, žene nam daju život, greju nas svojom ljubavlju, podrškom i brigom. Baš u ženi, njenom dostojanstvu i milosrđu razotkriva se prava duša Rusije", poručio je predsednik Rusije.

"Posebnu ahvalnost želim da izrazim ženama ratne generacije. Vaša hrabrost, vaše junaštvo naučilo nas je da budemo pravi muškarci, da pobeđujemo uprkos svemu. Savremene žene treba da se ugledaju na vas. Njima je sve omogućeno: da dođu do vrha u svojoj struci, u radu, društvenim aktivnostima, da stvaraju toplu i prijatnu atmosferu u porodici, da podižu decu", nastavio je Putin.

"Vi, drage naše žene, imate nedokučivu tajnu: uspevate u svemu, borite se s ogromnim teretom i ostajete nežne, svetle, šarmantne. Vi donosite u svet dobro i lepotu, svetlost i nadu. Ponosimo se vama i volimo vas. Još jednom vam od srca čestitam praznik, želim vam mnogo radosnih dana i godina. Neka vas sreća prati", završio je Putin osmomartovsku čestitku damama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track