(VIDEO)VAN DAM: Rokfeleri i Rotšildi neće dozvoliti da Tramp pobedi  na izborima u SAD
Foto: Printscreen YT

Neočekivana podrška slavnog glumca

(VIDEO)VAN DAM: Rokfeleri i Rotšildi neće dozvoliti da Tramp pobedi na izborima u SAD

Planeta -
Govoreći o šansama Teda Kruza i Donalda Trampa, glumac je izrazio stav da oni ne mogu da pobede

Gostujući u televizijskoj emisiji "Veliki žurnal" (Le Grand Journal), belgijski glumac Žan Klod Van Dam se potrudio da pokaže kako je "svestan stvarnih činilaca koji oblikuju predsedničku trku u Sjedinjenim Državama".

Govoreći o šansama Teda Kruza i Donalda Trampa, glumac je izrazio stav da "oni ne mogu da pobede". "Vi imate Rokfelere, Rotšilde, velike porodice koje upravljaju čitavim kontinentima, stare nekoliko vekova, porodice koje su počele od oca i pet sinova, da bi danas bile iznad svega ovoga o čemu mi večeras raspravljamo", rekao je Van Dam.

Foto: AP
Foto: AP

U nastavku razgovora, glumac je istakao razliku između "lobista" koji kontrolišu većinu kandidata i "ljudi poput Donalda Trampa, koji sami sebe finansiraju". "Ukoliko je čovek radio čitavog života i ostavio nešto iza sebe, ukoliko voli svoju porodicu, prijatelje, svoju zemlju, ukoliko redovno plaća poreze, prvi među njegovim interesima jeste da sve navedeno zaštiti, dok su oni koji ne rade ni za koga istinski opasni", obrazložio je Van Dam.

Nakon toga, izneo je i tvrdnju da u "globalistima" leži problem i da "napuštanje globalizma znači ostavljanje čitavog sveta na miru". Drugi učesnici razgovora su delovali šokirano činjenicom da je Van Dam pokrenuo razgovor na ovakvu temu.

http://www.youtube.com/watch?v=claY2UU9-5c

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track