(VIDEO) DA LI OVA SLIKA KONAČNO DOKAZUJE: Postoje li vrata na Suncu kroz koja ulaze i izlaze NLO?
Foto: Youtube/screenshot

Možda su previše gledali u Sunce

(VIDEO) DA LI OVA SLIKA KONAČNO DOKAZUJE: Postoje li vrata na Suncu kroz koja ulaze i izlaze NLO?

Planeta -
Ovo možda nije prva pomisao koja padne na pamet prosečnom teoretičaru zavere, ali ovaj čovek tvrdi da slika dokazuje da je Sunce zapravo šuplje.

Za one koji nisu upoznati sa Teorijom šupljeg Sunca, ona sugeriše da je Sunce mnogo mlađe od Zemlje i da, kao posledica toga, nema jezgro.

Istraživač neidentifikovanih letećih objekata tvrdi da ova slika, ne samo što dokazuje ovu teoriju, već dokazuje i da najveća zvezda u Solarnom sistemu u sebi sadrži svet koji je 1.000 puta veći od ovog kog poznajemo.

UFO hunters say Nasa images show door on the solar surface 'allowing alien craft to enter massive world inside'Most,...

Posted by Unsolved World Mysteries on Friday, March 18, 2016

Fotografiju je zabeležio SOHO satelit svemirske agencije NASA.

A ovaj "svetao otvor" uočio je lovac na vanzemaljce pod pseudonimom "TheWatcher252", čiju je sliku odabrao kreator bloga "UFO Sightings Daily" Skot C. Vering.

"Ogromna vrata otvorila su se na Suncu ove nedelje, samo malo, ali dovoljno da naprave pukotinu na površini zvezde, a iz pukotine obasjala je bela svetlost Sunčevog unutrašnjeg sveta", napisao je Skot na svom blogu.

"Širina pukotine dovoljna je da propusti letelice da ulaze i izlaze", zaključio je on.

Šta je Teorija šupljeg Sunca?

Ovu teoriju propagira Džefri Volinski, a ona sugeriše da Sunce nema unutrašnje jezgro. Volinski tvrdi da je Sunce mnogo mlađe od Zemlje i da ne poseduje jezgro, te da će zbog gravitacije u nekom trenutku skupiti i da će se tada pretvoriti u čvrstu planetu.

(Metro.co.uk)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track