(VIDEO) MENADŽER TRAMPOVE KAMPANJE ČIST: Snimak dokazao da ga je novinarka lažno optužila!
Foto: Printscreen TMZ

Podmetanje

(VIDEO) MENADŽER TRAMPOVE KAMPANJE ČIST: Snimak dokazao da ga je novinarka lažno optužila!

Planeta -

Tužilaštvo američke savezne države Floride neće optužiti Korija Levandovskog jer je snimak Službe bezbednosti dokazao da menadžer kampanje Donalda Trampa nije ni pipnuo novinarku Mišel Filds, koja ga je tužila za napad, a kamoli da ju je vukao za ruku.

Novinarka Brejtbarta Mišel Filds optužila je Korija Levandovskog, menadžera kampanje repubikanskog favorita za predsedničkog kandidata Donalda Trampa, da ju je na Trampovom skupu u Nacionalnom golf klubu u Jupiteru 8. marta fizički napao tako što joj je izvukao ruku dok je pokušavala da postavi pitanje Trampu.

Levandovski je to odmah demantovao i rekao da Fildova ima istoriju pravljenja sličnih tvrdnji, ali na jedinom snimku sa skupa videlo se samo komešanje, Tramp koji prolazi pored Fildove i Levandovski koji prolazi između njih dvoje.

Međutim, Služba bezbednosti u međuvremenu je dala tužilaštvu Floride svoj snimak, gde se jasno vidi da tog fizičkog kontakta nije bilo. Na tom snimku vidi se kako agent Službe bezbednosti prilazi Fildsovoji traži joj da napusti zonu bezbednosti u koju je ušla. Ona polazi prema prostoru za predstavnike medija, ali čim joj je agent okrenuo leđa vratila se u zonu bezbednosti.

Sam Donald Tramp je reagovao i na svom nalogu na Tviteru postavio fotografiju na kojoj se vidi da Fildsova drži svoju ruku na njegovoj ruci i zapitao ko joj je dozvolio da ga hvata za ruku i da li treba da je tuži.

Mnogi su kritikovali Fildsovu da je ovaj slučaj preuveličala da bi napala Trampa. Čak je i bivše lice Si-En-Ena Pirs Morgan odbacio njene tvrdnje.

"Ako gledate taj video i pomislite da bi neko s malo mozga mogao i da pomisli da je tu bilo nekog napada, onda ste poludeli", kazao je on..

Pogledajte i sami.

(TMZ, InfoWars)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track