Najnovije vesti

POKLONILI ĆERKU ZBOG NOVČANE POMOĆI: Dete na kraju oženio 37 godina stariji čovek
Foto: Profimedia

Užas živi

POKLONILI ĆERKU ZBOG NOVČANE POMOĆI: Dete na kraju oženio 37 godina stariji čovek

Planeta

Američke vlasti uhapsile su roditelje amiša koji su "poklonili" svoju 14-godišnju kćerku mnogo starijem muškarcu, kako bi mu se na taj način odužili jer im je finansijski pomogao, javili su danas lokalni mediji.

Policija je u četvrtak uhapsila Danijela Stolcfusa (43) i njegovu suprugu Savilu (42), koji su roditelji tinejdžerke, kao i muškarca za koga se ona udala, 51-godišnjeg Lija Kaplana, preneo je britanski Bi-Bi-Si.

U Kaplanovoj kući, u gradu Fistervil, u državi Pensilvaniji, pronađeno je još 11 devojčica, starih između šest meseci i 18 godina. Smatra se da su svi smiši, iako se u sudskim spisima ne objašnjava odakle potiču ta deca.

Kaplan je optužen za različita krivična dela seksualne prirode, uključujući odnos sa maloletnim licem, a otac devojčice za učešće u zaveri za počinjenje odnosa sa maloletnim licem.

U sudskim spisima se navodi da je amiški bračni par bio zahvalan Kaplanu pošto im je pomogao da im farma ne bude zaplenjena, a priznali su da su mu dali svoju kćerku, pošto su na internetu pronašli informacije prema kojima to delo nije protivno zakonu.

Devojčica, koja sada ima 18 godina, prvi put je ostala trudna gotovo odmah pošto su je roditelji "poklonili" Kaplanu, a drugi put kad je imala 17 godina.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...