(VIDEO) LJUBAVNIK MONSTRUMA IZ ORLANDA: Ovo nema veze s terorizmom već s osvetom!
Foto: Printscreen YT

Bio sa HIV pozitivnom osobom

(VIDEO) LJUBAVNIK MONSTRUMA IZ ORLANDA: Ovo nema veze s terorizmom već s osvetom!

Planeta -

Čovek koji tvrdi da je bio ljubavnik ubice iz Orlanda, rekao je da se Omar Matin odlučio na bezumni potez zato što je bio izvan sebe jer je otkrio da je imao seksualni odnos s HIV pozitivnim muškarcem, pišu američki mediji.

Gej muškarac, koji se predstavio samo kao Migel, rekao je da su Omar i on bili neka vrsta "prijatelja s povlasticama" it da su se viđali dvadesetak puta po raznim hotelima u Orlandu.

Migel je Omara opisao kao zbunjenog gej muškarca koji je voleo da pije i koga su privlačili, ali mnogo puta i odbacili latino muškarci.

On takođe smatra da je pokolj u noćnom klubu Puls bio svojevrsna Omarova osveta pošto je otkrio da je jedan od muškaraca s kojim je imao seks u troje, zaražen virusom HIV.

Mateen se bojao da su rezultati testa negativni zato što nije prošlo dovoljno vremena od zaraze i želeo je da zaraženi muškarac plati za svoje nedelo.

"Odlučio sam da sa ovim informacijama izađem u javnost, jer ono što je Matin učinio nema veze s terorizmom već s osvetom. Pre masakra Omar je bio drag i nežan dečko s kojim sam često imao oralni seks. Voleo je da se mazi", rekao je Migel.

I zaposleni u hotelu u kome su se Migel i Omar sastajali potvrdili su da je Matin bio čest gost. Migel se takođe priseća kako je jednom želeo da uslika Omara, ali ovaj mu je naredio da skloni mobilni.

Posle toga mu je priznao da je zapravo oženjen i ima dete, ali da njegova supruga zna za njegove homoseksualne izlete. Migel ga je takođe pitao zna li njegov otac da je on gej, na šta je Omar rekao da misli da zna.

Tokom njihovih usputnih susreta Matin je govorio o islamu opisujući ga kao prelepu religiju u kojoj su svi dobrodošli, ejevi, transseksualci, biseksualci, svi. Ali ipak je bio jasno da Matin oseća i dubok prezir prema svojoj seksualnoj orijentaciji i strasti za latino muškarcima.

"Bio je ispunjen ljutnjom i mržnjom, posebno prema Portorikancima", rekao je Migel.

(Independent)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track