DA LI JE ON NAJVREDNIJI SVETSKI LIDER: Putin za 17 godina uzeo samo jedan slobodan dan!
Foto: Printscreen Facebook

NE ZNA ZA ODMOR

DA LI JE ON NAJVREDNIJI SVETSKI LIDER: Putin za 17 godina uzeo samo jedan slobodan dan!

Planeta -

"Ne znam kada će predsednik otići na odmor. Iskreno govoreći, gledam njegov raspored rada i do 1. septembra ne vidim da je ovde upisan godišnji odmor, nažalost“, rekao je portparol ruskog predsednika Dmitrij Peskov

Pres-sekretar Kremlja je otkrio da će ako mu se "posreći“ on otići na odmor u avgustu. Inače, od ranije je poznato da prvi čovek Rusije godišnje odmore najradije provodi u neistraženim delovima svoje zemlje ili u svojoj rezidenciji u Sočiju.

"Ima regija u Ruskoj Federaciji koje volim. Ima nekih u kojima nikada nisam bio“, izjavio je ranije Putin.

Ruski predsednik odavno nije imao čak ni slobodan dan. Poslednji put slobodan dan uzeo je za svoj 62. drugi rođendan, i to u oktobru 2014. godine.

foto printscreen nezavisne.com
foto printscreen nezavisne.com

Taj dan je proveo u sibirskoj tajgi, od 300 do 400 kilometara udaljenoj od naselja, i prema kasnijem sopstvenom priznanju tu je "zaradio“ upalu mišića.

Kremlj je tada saopštio da je to"„prvi put za 15 godina da je Putin uzeo slobodan dan“. Prošle godine Putin je rođendan proveo na službenom putu u Sočiju, a uveče je igrao hokej sa poznatim hokejašima veteranima i sa učesnicima Noćne hokejaške lige.

Radoholičar

Da je Putin radoholičar pokazuju i ove brojke: u periodu od 7. maja 2015. do 7. maja 2016. imao je 311 radnih dana, učestvovao je u 902 različita posla, ne računajući rad sa dokumentima i putovanja. Ruski mediji su izbrojali da je prošle godine predsednik imao 363 sastanka. Za to vreme, Putin se sreo sa više od 230 ljudi, sa 103 Rusa i sa 101 strancem. Prema računici ruskih medija, Putin je najčešće nastupao na pregovorima — 283 puta, sednicama (63), konsultacijama (42), a takođe i na prijemima i ceremonijama (46). Sa medijima Putin je razgovarao 30 puta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track