BIZARNA NESREĆA: Voz ženi odrubio glavu dok je imala odnos sa partnerom
Foto: Profimedia

Koban trenutak strasti

BIZARNA NESREĆA: Voz ženi odrubio glavu dok je imala odnos sa partnerom

Planeta -

Slučaj žene kojoj je voz odrubio glavu dok je imala seksualni odnos s partnerom na pruzi Transsibirske železnice iskorišćen je kako bi se ukazalo na potencijalne rizike kojima se ljudi izlažu u blizini šina, prenose ruski mediji.

"Žena se nalazila na svom partneru kada je čula kako im se približava voz pa je počela da ustaje", rekao je izvor upoznat sa slučajem. "U tom trenutku joj je voz koji je jurio punom brzinom odrubio glavu.'

"Da je ostala u svojoj prvobitnoj poziciji, preživela bi. Muškarac je preživeo", dodao je izvor.Trenutak strasti između muškarca i žene dogodio se pored železničke stanice Zaudinski u predgrađu Ulan-Udea, glavnog grada republike Burjatije u Sibiru.

Neimenovani muškarac i žena su oboje bili beskućnici, izvestio je Bajkal dejli. Prema informacijama, oboje su bili pijani u trenutku nesreće, ali nije poznato kada se nesreća dogodila i koliko godina su imali muškarac i žena.

"Dragi građani, Ruske železnice vas ponovo mole da poštujete svoje zdravlje i pravila sigurnosti', apelovali su iz kompanije koja vodi železnički saobraćaj širom Rusije.

"Budite odgovorni i brinite se za sebe, svoju porodicu i prijatelje", saopšteno je.

(Jutarnji)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track