PRVE IDENTIFIKOVANE ŽRTVE MASAKRA IZ NICE: Otac i sin pregaženi kamionom pred porodicom
Foto: Printscreen Twitter

Užas

PRVE IDENTIFIKOVANE ŽRTVE MASAKRA IZ NICE: Otac i sin pregaženi kamionom pred porodicom

Planeta -

Otac i sin prve su identifikovane žrtve masakra u Nici, a u ovaj grad su otišli na svoj odmor "iz snova". Nažalost, ispostavilo se da je to njihov poslednji odmor.

Šon Kopeland (51) i njegov sin Brodi (11) ubijeni su ispred svoje porodice kada je kamion uleteo u gužvu tokom proslave Dana pada Bastilje.

Od jutros njihovi prijatelji ostavljaju posvete posvećene sinu i ocu za kojeg se veruje da je na odmoru bio sa suprugom Kim i dvoje rođaka.

Jedan porodični prijatelj napisao na Fejsbuku: "Srce me boli. Izgubio sam dobrog prijatelja i njegovog sina u Nici"

"Molim vas moli te se za porodicu Kopeland. Posebno za Kim, Austina i Megan koji su bili svedoci užasne tragedije, ali su uspeli da se spasu od opasnosti."

Još jedan je prokomentarisao: "Ja sam u potpunom šoku. Jedni od najboljih ljudi koje sam imao privilegiju da znam. Sigurno će mi nedostajati Šon i Brodi!"

"Nikakve reči ne mogu opisati kako se osećamo. Šon i Brodi dotakao je naše živote na mnogo načina. Tako dobar čovek i veliko dete i saigrač...", još jedan je od statusa.

Koplandovi su otputovali u Francusku iz svog doma u Austinu, Teksas nesvesni da će njihovi životi biti uništeni sinoćnjim terorističkim napadom.

Dok je Šon opisan kao "sjajan otac" svoje troje dece, Brodi je pohvaljen kao talentovani bejzbol igrač.

(Mirror)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track