(VIDEO) ČLANICA ZLOGLASNOG ZETAS KARTELA: Imala sam odnos s obezglavljenim telima i pila njihovu krv
Foto: Printscreen Youtube

Zgrozila svet svojim priznanjem

(VIDEO) ČLANICA ZLOGLASNOG ZETAS KARTELA: Imala sam odnos s obezglavljenim telima i pila njihovu krv

Planeta -

Članica zloglasnog meksičkog kartela Los Zetas Huana, poznatija pod nadimkom Malena "La Peke" šokirala je svet priznavši šta je sve radila žrtvama koje bi njen kartel zarobio.

Huanino priznanje stiglo je iz zatvora u Bahi u Kaliforniji. Dvadesetosmogodišnja Meksikanka rekla je kako je uvek bila buntovnica i da je u tinejdžerskim danima postala zavisnica o drogu. Rođena je u Hidalgu u blizini Meksiko Sitija, mestu gde je sigurnost nepoznata reč.

Ostala je trudna kada je napunila 15 godina, s muškarcem koji je bio 20 godina stariji od nje. Da bi prehranila dete radila je kao prostitutka dok nije otkrila opasni svet kartela.

Na početku je samo dojavljivala kada i gde ima policije osam sati dnevno. Ako bi joj nešto promaklo, vezali bi je i hranili jednim takoom dnevno. Tokom perioda dok je radila za njih svedočila je užasnim zločinima, gledala je kako smrskavaju glavu čoveka čekićem.

"Bila sam tužna i rekla sam sebi da ne želim da završim tako", rekla je Huana.

Vremenom je napredovala, a njena odbojnost prema krvi nije dugo trajala. Počelo je da je uzbuđuje kada bi ubila nekoga, samozadovoljavala se nad mrtvim telima i pila njihovu krv.

"Imala sam seks s leševima bez glava. Koristila sam njihove delove tijela pa i tu glavu da se samozadovoljim", rekla je Malena koja čeka presudu.

Kartel Los Zetas, jedna od dve najveće bande u Meksiku, počinio je neke od najmonstruoznijih zločina u poslednjih nekoliko godina, tokom kojih je u obračunima između kriminalaca i snaga sigurnosti poginulo blizu 60.000 ljudi.

Nemaju nimalo milosti, otimaju, sakate i ubijaju sve ne vodeći računa da li je reč o detetu, starcu ili zreloj osobi.

Bandu Los Zetas formirala je grupa vojnih dezertera. Oni su u početku radili kao borci kartela Gulf, ali su se odvojili 2010. godine u krvavom obračunu s bivšim šefovima i osnovali svoju grupu.

(Klix/ Dejli Mejl)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track