(VIDEO) ZBOG BESRAMNOSTI LEKARA: Ovaj čovek je morao 12 km da nosi leš svoje žene
Foto: Youtube/Printscreen

Nisu hteli da mu pomognu

(VIDEO) ZBOG BESRAMNOSTI LEKARA: Ovaj čovek je morao 12 km da nosi leš svoje žene

Planeta -

Indijska javnost ostala je u šoku pošto je procurila vest da je jedan muškarac čak 12 kilometara nosio leš svoje mrtve supruge!

Naime, bolnica u gradu Bavanipatna odbila je jadnom čoveku da osigura vozilo tako da je Dana Madžhi stvar preuzeo u svoje ruke i sa svojom mrtvom suprugom odlučio da krene put sela.

Supruga gospodina Madžhija, Amang, umrla je od tuberkuloze, a Dana je objasnio kako je njihovo selo udaljeno 60 kilometara i da nije imao novca kako bi osigurao prevoz.

Bolnica se oglasila odmah nakon što je incident procurio u javnost i demantovala navode da nisu pomogli unesrećenom muškarcu.

"Žena je primljena u bolnicu u utorak gde je umrla iste večeri. Suprug je uzeo telo, a da nije ikome išta rekao", rekao je lekar.

S druge strane, verzija gospodina Madžhija je dijamentralno suprotna. On je potvrdio da mu je žena umrla u utorak, ali je dodao da je lekarsko osoblje stalno vršilo pritisak na njega da pomeri mrtvo telo... "Molio sam sve da mi osiguraju vozilo, ali niko nije hteo ni da me posluša. S obzirom da sam siromah i da ne mogu da priuštim neki drugi prevoz, nisam imao izbora nego da svoju mrtvu suprugu prebacim preko ramena i nosim", rekao je.

Jadnik je zajedno sa svojom 12-godišnjom ćerkom prešao 12 kilometara sve dok zapanjeni prolaznici nisu intervenisali i nagovorili ljude iz bolnice da pošalju ambulantno vozilo.

Kada je ova grozna priča izašla u javnost, ministar Navin Patnaik je zatražio hitnu istragu.

(Jutarnji)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track