KRENULA U BIOSKOP, ZAVRŠILA U ALKOHOLNOJ KOMI Dramatičan apel majke čija se ćerka (15) bori za život
Foto: Facebook

Ne dajte da i vaše dete doživi ovo

KRENULA U BIOSKOP, ZAVRŠILA U ALKOHOLNOJ KOMI Dramatičan apel majke čija se ćerka (15) bori za život

Planeta -

Amerikanka Melisa Aho objavila je na Fejsbuku uznemirujuće fotografije svoje ćerke iz bolnice gde je ležala u komi nakon opijanja alkoholom.

Na objavljenim fotografijama, njena 15-godišnja kćerka Rajli leži u bolničkoj postelji bez svesti, s cevi u ustima koja joj omogućava disanje.

“Božjom milošću otvorila je svoje predivne oči”

“Lekari su mi rekli da moja ćerka više ne može da diše samostalno. Narednih 14 sati provela sam moleći za njen život i prisećajući se trenutaka kada je rođena, kada se prvi puta nasmejala, kada mi je prvi put rekla ‘mama’, njenih prvih koraka, prvog dana u školi i prvih prijateljstava”, napisala je u Fejsbuk statusu zabrinuta majka.

Srećom, Rajli je došla k svesti i, kako je Melisa napisala, “Božjom milošću otvorila svoje predivne zelene oči”.

Majka tinejdžerke koja je preživela alkoholnu komu opisala je agoniju kroz koju je prošla i odlučila da iskoristi priliku da se dramatičnim apelom obrati svim roditeljima.

Umesto odlaska u bioskop – opijanje votkom

Ćerka joj je rekla da ide u bioskop sa drugaricom, i da će potom prespavati kod nje. Međutim, uskoro je primila poziv od osobe koja je bila u društvu njene ćerke i koja joj je saopštiola da Rajli nije dobro. Odmah je pojurila na rečeno mesto i pronašla svoje dete u automobilu, bez svesti, umazanu vlastitom bljuvotinom i s penom koja joj je navirala iz usta. Potom ju je odvezla u bolnicu, a jedino što zna je da je njena ćerka te večeri pila votku.

“Molim vas, podelite ovaj status kako još neko dete ne bi prošlo kroz sve ovo”, napisala je u objavi na Fejsbuku napomenuvši da zna da su fotografije njene ćerke šokantne, ali da na taj način želi da upozori sve roditelje da paze na svoju decu.

(net.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track