U podzemlju Meksiko Sitija: Strašna ispovest devojke posle 5 godina ropstva (FOTO)
Foto: Reuters

Preživela je pakao

U podzemlju Meksiko Sitija: Strašna ispovest devojke posle 5 godina ropstva (FOTO)

Planeta -

"Rekla mi je: 'Ovako se tretiraju životinje'. Zatim me je zgrabila i stavila mi lanac oko vrata", priča Zunduri

Zbog svoje sitne građe, 23-godišnja Zinduri deluje kao tinejdžerka, a njeno mladoliko lice sakriva sve psiho-fizičke traume koje je preživela. Ime Zunduri, što na japanskom jeziku znači "lepa devojka, uzela je nakon oslobađanja iz 5-godišnjeg ropstva, piše Newsweek.rs.Zunduri priča kako je sve počelo kada je sa samo 17 godina pobegla od kuće sa dečkom. Njihova veza je brzo pukla, a mlada Zunduri ostala je zatečena u Meksiko Sitiju kao beskućnik. Umesto da se vrati kući, pronašla je utočište kod žene koja je držala lokal za hemijsko čišćenje.Bio je u pitanju porodični biznis, majka je bila vlasnica, a otac i dve ćerke su pomagali. Na početku, Zunduri je bila tretirana tako lepo da je ženu počela da oslovljava sa "mama". Ipak, malo po malo, od nje je traženo da radi sve više.

Vrlo brzo, Zunduri je po 16 do 20 sati dnevno čistila kuću, peglala i radila u lokalu. Istovremeno, što je više radila, to je dobijala sve manje hrane. Jednom je pet dana provela bez hrane, a vodu je pila, koliko je mogla, iz pegle. Do tada je već spavala na golom podu.Nakon napornog rada Zunduri su najčešće čekale batine."Prvi put kada je počela da me udara rekla je: 'Nemaš prava da mi odgovaraš jer ja sam prema tebi kao majka. Ako me zoveš mama, moraš da shvatiš da majke disciplinuju svoju decu", ispričala je Zunduri za Si-En-En.

Newsweek.rs Smrtonosne posledice 11. septembra: Evo zašto hiljade Amerikanaca danas umiru od raka Srpski inovatori “opamećuju” zgrade: Desetostruke uštede za grejanje Sve u svoje vreme: Evo kako seks utiče na zdravlje u poznim godinama Mađarska, 60 godina posle revolucije: Kako je 1956. godina aktuelna danas Zvali su ga "Crveni konjanik": Ovo je priča o Aleksi Dundiću, srpskom heroju Oktobarske revolucije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track