Najnovije vesti

(VIDEO) KADIROV SE UGLEDAO NA TRAMPA: Čečenski lider bira asistenta u rijaliti programu
Foto: Ap Dec 2015

Ima velike zahteve za takmičare

(VIDEO) KADIROV SE UGLEDAO NA TRAMPA: Čečenski lider bira asistenta u rijaliti programu

Planeta

U Rusiji je počelo emitovanje televizijskog rijaliti programa tokom kojeg će lider ruske republike Čečenije Ramzan Kadirov izabrati svog pomoćnika.

Serija "Tim" (Komanda) napravljena je po modelu američkog rijalitija "Pripravnik" (The Apprentice) čija je glavna zvezda bio američki predsednički kandidat Donald Tramp.

Od takmičara se očekuje, između ostalog, da tačno i na vreme ispunjavaju zadatke i da budu spremni da rade 24 sata dnevno, a pobednik će postati novi pomoćnik čečenskog lidera.

U prvoj epizodi emitovanoj u sredu veče na državnoj televiziji Rusija, 16 takmičara podeljeno u timove dobilo je zadatak da 3.000 ljudi rasporedi na fudbalskom stadionu tako da prikažu naziv svoje ekipe.

Emisija će biti snimana u popularnim čečenskim odmaralištima, na planinama i jezerima, a takmičari će učestvovati i na tradicionalnom čečenskom venčanju.

Kadirov, bliski saveznik ruskog predsednika Vladimira Putina i lider Čečenije od 2007, ponovo je pobedio na izborima za predsednika ruske republike prošlog meseca, osvojivši gotovo 98 odsto glasova.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...