AMERIKANAC DONIRAO SVU SVOJU ODEĆU: Ali, slučajno! Sad je u velikom problemu!
Foto: Wsoctv

Nije šala

AMERIKANAC DONIRAO SVU SVOJU ODEĆU: Ali, slučajno! Sad je u velikom problemu!

Planeta -

Metju Heger iz Šarlota mislio je da ima veliki problem sa kućnim stenicama, pa je svu svoju odeću ubacio u sedam kesa i privremeno ostavio na tremu.

Mislio je da će spoljašnja toplota da ubije i rastera bube i uopšte nije razmišljao o posledicama. Posle dva dana, primetio je da stvari nema!

"Pomislio sam, možda su ih moja majka ili devojka odnele na pranje", kazao je.

Međutim, sve što je našao ispred ulaznih vrata je priznanica jednog nacionalnog udruženja koje mu zahvaljuje na velikodušnoj donaciji.

"Bilo je zaista komično kada sam video da mi sva odeća nedostaje. Mislio sam da me je neki prijatelj baš dobro zeznuo. Međutim, to uopšte nije bila šala", kaže Metju.

via GIPHY

Odeću je prvobitno pokupila Velju vilidž prodavnica polovne robe koja je dalje prosledila udruženju za pomoć obolelima od bubrežnih bolesti.

Napomenuli su da vozači nisu smeli da pokupe kese na kojima nije naznačeno da su za donaciju. Ipak, iako Metju želi svoje stvari nazad, to možda neće biti moguće.

Ukoliko je odeća zaista bila puna buba ili uopšte prljava, radnici iz prodavnica ih bacaju. Izgleda da će Metju morati da se snađe u narednih nekoliko dana.

(wsoctv)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track