NA...AO: Seks ubi Donalda Trampa
Foto: Reuters

Muke

NA...AO: Seks ubi Donalda Trampa

Planeta -

Vređanje žena, a onda i optužbe za seksualno zlostavljanje naglo obaraju popularnost republikanca. Trampov štab: Ne odustajemo, možemo da pobedimo

NJUJORK - Predsednička trka u Americi skoro je pa gotova dve nedelje pre izbora, tvrde tamošnji analitičari i mediji nakon najnovijih istraživanja javnog mnjenja.

Kako tvrde, seks-afere republikanca Donalda Trampa naglo mu obaraju popularnost, pa je Hilari Klinton na korak od povratka u Belu kuću, ovog puta kao prva žena predsednik.

Najnovije ankete pokazuju da je Hilari u prednosti nad Trampom između četiri i 12 odsto, a svi za to krive snimke na kojima Tramp vređa i omalovažava žene i optužbe 11 žena da ih je seksualno zlostavljao i nudio im pare u zamenu za seks. Milijarder kaže da su optužbe protiv njega orkestrirane iz štaba Klintonove i da će ih sve tužiti.

Trampov štab priznao je da republikanac zaostaje za Hilari, ali poručuje da neće odustati.

- Ona je u prednosti, ali ne odustajemo. Znamo da možemo da pobedimo - rekla je menadžerka kampanje Kelien Konvej.

Tramp je nagovestio da gubi, ali je pozvao pristalice da glasaju za njega da bi se zemlja „jednom zasvagda otarasila ološa Hilari Klinton“.

Protiv rasizmaHilari je posetila Severnu Karolinu u pokušaju da pridobije glasove manjina. Ona je u prisustvu majke Afroamerikanca ubijenog 2012. pozvala na borbu protiv rasizma.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track