Mišel Obama: Ćerke političara moraju da budu debelokošci

Politika je gruba igra

Mišel Obama: Ćerke političara moraju da budu debelokošci

Planeta -
U politici je "neophodno imati obraz kao đon", a to isto važi i za decu, navela je supruga američkog predsednika

VAŠINGTON - Mišel Obama, surpuga američkog predsednika Baraka Obame, izjavila je da su njene ćerke naučile da čak i deca političara moraju da budu debelokošci.

To je prirodna osobina ljudi koji se bave politikom, objasnila je prva dama Amerike, ističući da je politika jedna veoma gruba igra. U politici je "neophodno imati obraz kao đon", a to isto važi i za decu, navela je supruga američkog predsednika.

Ona je, međutim, dodala da njene ćerke Saša (10) i Malija (13) znaju da će bez obzira na ishod predsedničkih izbora u novembru "njihov život i dalje biti dobar".

U seriji intervjua koje je dala američkim medijima povodom promocije svoje knjige o organskoj bašti, koju je zasadila u Beloj kući, Mišel Obama je rekla da ne razmišlja o karijeri u politici.

"To su samo glasine koje šire neki ljudi. Politika me ne zanima. Nikada me nije zanimala, niti će", istakla je ona, dodavši da to ne znači da neće biti politički aktivna kao u okviru akcije podrške porodicama vojnih lica ili u borbi protiv gojaznosti dece.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja