(UZNEMIRUJUĆE) ČAK 22 GODINE ŽIVI SA ČETIRI NOGE: Ako me ikada operišu, možda ću biti kao i drugi
Foto: Prinstcreen Youtube

Bizarno

(UZNEMIRUJUĆE) ČAK 22 GODINE ŽIVI SA ČETIRI NOGE: Ako me ikada operišu, možda ću biti kao i drugi

Planeta -

Arun Kumar (22) je rođen sa dve "pomoćne" noge koje rastu iz njegovog donjeg dela leđa.

Jedna dodatna noga mu je nerazvijena, a druga savijena u kolenu. Arun, koji živi Indiji, apelovao je putem medija za medicinsku pomoć da bi otklonio dodatne noge, a tim stručnjaka bolnice Fortis u Delhiju odgovorio je na njegove molbe i organizovao seriju testova da bi saznali kako su noge vezane i da li može da se leči.

"Ako dobijem operaciju i lekari mi skinu dve dodatne noge, onda mogu da živim normalan život. Možda ću moći da se krećem i hodam kao i ostali. Ako su spremni da urade operaciju, onda sam spreman i ja", rekao je Arun na TV Bizar.

Iako ne može da pokrene svoje dodatne noge, on ima osećaje u njima i nosi težinu na leđima koja šteti položaju tela i hodanju.

Arunova majka Kokila Devi opisala je porođaj sa nesrećnim mladićem."Tokom porođaja se zaglavio a kada je izašao, svi njegovi udovi su bili iste veličine", rekla je ona. Iako su roditelji izgubili bilo kakvu nadu, ortoped Hermant Šarma, koji je pregledao Aruna nedavno, vratio im je veru da stvari mogu da se promene.

On je kod Aruna takođe otkrio da ima drugu karlicu, a organizovao je niz testova da bi saznamo kako su povezane dodatne noge i kako utiču na njegovo telo.

"Pošto ima četiri noge mi smo morali da saznamo odakle se snabdevaju krvlju i kako ulazi u noge, da li ima ekstra bubrege, jetru, bešiku..?", rekao je on.

(Daily Mail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja