(VIDEO) SMEŠNA ISTINA O DEVOJCI KOJA TVRDI DA NOSI ISUSA: Nije trudna, nego se samo nadula
Foto: Printscreen Youtube

Dirljiva priča

(VIDEO) SMEŠNA ISTINA O DEVOJCI KOJA TVRDI DA NOSI ISUSA: Nije trudna, nego se samo nadula

Planeta -

Devetnaestogodišnju Halej, koja je uverena je da je u devetom mesecu trudnoće i da je njeno dete – Isus, doktor Fil poslao je na dodatna testiranja, iako su raniji testovi na trudnoću i pregledi lekara pokazali da nema traga trudnoći.

"Znam da je moja trudnoća stvarna. Udebljala sam se deset kilograma. Jednu noć sam spavala i beba je počela da se povera. Osećam mu glavu tu dole ispod pupka", rekla je Halej.

Ultrazvuk kom je podvrgnuta u sklopu snimanja emisije Dr. Fil, pokazao je da u stomaku devojke ipak nema Isusa, kako je tvrdila ona, piše Miror.

"Ono što je najzanimljivije na ovom ultrazvuku nije ono što vidimo, već ono što ne vidimo", rekao je doktor Travis Strok koji je gostovao u emisiji.

Strok je objasnio da postoji opravdan razlog zbog čega devojka ima osećaj da je trudna i zbog čega može da oseti pokrete za koje je bila uverena da su pokreti deteta.

"Postoji neki vazduh u crevima koji se prilikom kretanja pomalo spetlja, stane, pa se skupi, a kad krene natrag u "šetnju" po crevima, može da prouzrokuje osećaj micanja. Ali, to su samo tvoja creva kroz koja se pomera vazduh", objasnio joj je doktor.

Uprkos svim objašnjenjima, devojka ne odustaje od tvrdnji da je trudna."Trudna sam, ja neću poricati svoje dete, osećam ga kako se kreće. Žao mi je doktore Strok, ali ne možete lagati Isusa", rekla je Halej.

Njena majka Kristi i sestra Adriana ponovile su da je 19-godišnjakinja kompulsivna lažljivica još od ranog detinjstva i da tako manipuliše ljudima oko sebe.

(Net.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja