POZNATI REDITELJ O TRAMPU: Dočekalo nas je mamurno jutro, ali ovih 5 stvari sada treba da uradimo
Foto: AP 28 Sept

POZNATI REDITELJ O TRAMPU: Dočekalo nas je mamurno jutro, ali ovih 5 stvari sada treba da uradimo

Planeta -

Demokrate u Americi dočekalo je mamurno jutro, prvo posle poraza na predsedničkim izborima.

Reditelj Majkl Mur uputio im je otrežnjujuću poruku na Fejsbuku, koja je podeljena više od 100.000 puta. Pogledajte njegov plan za “oporavak” i povratak SAD na pravi put:

1. Preuzmite Demokratsku partiju i vratite je narodu. Užasno nas je izneverila.

Protesti u Njujorku, Foto: Reuters
Protesti u Njujorku, Foto: Reuters

2. Otpustite sve analitičare, anketare, komentatore i sve koji rade u medijima, a koji su se držali jednog narativa i odbijali da slušaju i prihvate šta se stvarno dešava. Iste te pričalice u prazno će nam sada reći da moramo da se “udružimo” i “izbrišemo podele”. Još takvih gluposti će izvlačiti iz du*eta u danima koji su pred nama. Isključite ih.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

3. Svaki demokratski član Kongresa koji se jutros nije probudio spreman za borbu, otpor i opstrukciju na isti način na koji su republikanci bili spremni protiv Obame, svakog dana tokom osam godina, moraju da se povuku i puste one koji znaju da predvode pokret protiv zaustavljanja zla i ludila koje će uskoro nastupiti.

4. Svi treba da prestanu da govore da su “iznenađeni” i “šokirani”. Ono što time govorite je da ste živeli pod staklenim zvonom i da niste obraćali pažnju na svoje sunarodnike Amerikance i njihov očaj. GODINAMA su ih zapostavljale obe partije, a bes i potreba za osvetom sistemu samo su rasli. Uz to je došla i TV zvezda koju su voleli sa planom da uništi obe partije i svim njihovim članovima kaže: “Otpušteni ste!”

Trampova pobeda nije iznenađenje. On nikad nije bio za podsmeh. Time što su ga tako tretirali,samo su ga ojačali. On je i kreatura i kreacija medija i mediji nikad neće moći da ga obuzdaju.

via GIPHY

5. Morate da izgovorite ovu rečenicu svima koje danas sretnete: “HILARI KLINTON OSVOJILA JE VEĆINU GLASOVA”. Većina naših sunarodnika želela je da Hilari pobedi umesto Trampa. Tačka. Činjenica.

MAJKL MUR OBJASNIO ZAŠTO TRAMP POBEĐUJE: Biće to najveće J**BITE SE u istoriji

Ako se danas probudite misleći da živite u s**banoj zemlji, znajte da nije tako. Većina naših sunarodnika želela je Hilari, a ne Trampa. Jedini razlog zbog kog je on predsednik je zbog misteriozne, ludačke ideje iz 18. veka koja se zove kolegijum izbornika. Dok to ne promenimo, nastavićemo da imamo predsednike koje nismo izabrali i nismo želeli.

via GIPHY

Živite u zemlji u kojoj većina građana kaže da veruje u postojanje klimatskih promena, veruju da žene treba da imaju istu platu kao muškarci, žele da imaju visoko obrazovanje bez dugova, ne žele da napadamo druge zemlje, žele viši minimalac i žele univerzalnu zdravstvenu negu. Ništa od toga se nije promenilo. Živimo u zemlji u kojoj je većina saglasna s “liberalnim” stavovima. Zašto nam nedostaje liberalno vođstvo kako bismo to ostvarili, možete saznati ako pogledate pod brojem 1".

REDITELJ MAJKL MUR: Tramp ne želi da bude predsednik, evo zašto je krenuo u kampanju

DE NIRO OSUO PALJBU PO TRAMPU: Želeo bih da mu razbijem glavu!

ROBERT DE NIRO I MAJKL MUR ISPROZIVALI MILIJARDERA: Tramp je lud

(HUFFINGTONPOST.COM)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track