PODVILI REPOVE: Trampovi slavni protivnici posle pobede ublažili stavove
Foto: Damir Dervišagić

Sad više nisu tako oštri

PODVILI REPOVE: Trampovi slavni protivnici posle pobede ublažili stavove

Planeta -

Veliki broj javnih ličnosti u Sjedinjenim Američkim Državama, koje su ranije pokazivale oštre protivničke statove o Donaldu Trampu, posle njegove pobede ublažili su svoje izjave i pozvali na kompromis

Deo njih je poručio kako će nastaviti borbu da spreči Trampa u sprovođenju svoje politike.

Foto: Anadolija
Foto: Anadolija

Republikanski senator Lindzi Graham, tokom kampanje je putem Tviter profila poručio kako svoj glas nije dao Donaldu Trampu. Ali, pošto su izbori održani, Trampu je uputio častitke i izrazio želju za saradnjom.

"Imamo državu koju moramo da vodimo. Imamo dosta obaveza. Pomoći ćemo Trampu koji je izabran za predsednika", poručio je Graham.

Jedna od javnih ličnosti u ovoj zemlji koja je razočarana pobedom Donalda Trampa je i planetarno poznata pop pevačica Madona. Ona je ranije podelila snimak sa okupljanja protiv Donalda Trampa, na kome se mogu čuti povici iz publike "On nije moj predsednik".

Svoje razočarenje nije sakrila ni glumica Dženifer Lorens.

"Ne možemo da krivimo nikoga. Ne trebamo da organizujemo proteste na ulici. Moramo se fokusirati na to šta ćemo raditi u budućnosti. Jer ne možemo da promenimo prošlost", navedeno je u poruci Lorens.

Holivudska zvezda Robert De Niro učestvovao je u programu ABC televizije kod voditelja Džimija Kemela, koji ga je pitao da li još uvek želi da udari Trampa.

" S obzirom na to da je sada predsednik ne mogu da ga udarim. Moramo imati poštovanje prema toj funkciji. Zajedno ćemo videti šta će da uradi. Mnogo ljudi nije srećno zbog toga se i organizuju protesti", poručio je De Niro.

TRAMP DRMA PLANETOM: Uskoro ćemo doneti veoma važne odluke!

ŠTA SVE MOŽE TRAMP KAO PREDSEDNIK SAD: Upotreba nuklearki, odnos prema NATO, saradnja sa Putinom...

(Anadolija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track