(VIDEO) METKOM IZ HELIKOPTERA ZAUSTAVIO GLISER: Snajperista izveo podvig u poteri za dilerima droge
Foto: Printscreen Youtube

Preciznost

(VIDEO) METKOM IZ HELIKOPTERA ZAUSTAVIO GLISER: Snajperista izveo podvig u poteri za dilerima droge

Planeta -

Nakon dramatične šestosatne potere na Karibima, snajperista kraljevske mornarice zaustavio je gliser koji je vozio kokain u vrednosti od čak 50 miliona dolara.

Kraljevski brod poslao je helikopter da ispali metke na krijumčara i zaustavi ih da kokain dopreme do željene destinacije.

Oni su najpre ignorisali pucnjeve, pa su iz helikoptera ispalili još nekoliko hitaca na motor glisera, čime je on konačno zaustavljen. Dramatična akcija zabeležena je na snimku. Fotografije prikazuju hice upućene prema gliseru sa visine, i krijumčare koji sve posmatraju, piše Daily Mail.

Ministarstvo obrane je u saopštenju reklo da je napokon završena šestosatna potera na Karibima.Specijalni tim američke obalske straže stigao je i pronašli su puno ilegalnih droga. Otkrili su da se radi o 350 kilograma kokaina, čija bi vrednost na ulici dosegla više od 40 miliona funti u Velikoj Britaniji.

Krijumčari su brzo nekoliko paketa bacili u more da se ne bi otkrila stvarna količina droge. Gliser je ubrzo potonuo.Ukupno je pronađeno 14 bala ilegalne droge. Operaciju su u saradnji izveli Kraljevska mornarica, Kraljevska pomoćna flota i Američka obalska straža u vodama između Venecuele i Puerto Rika.

(Net.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track