ŠTA SE KRIJE IZA POTPISA DONALDA TRAMPA: Grafolozi o karakteru budućeg predsednika Amerike!
Foto: Rojters

Nema tajni

ŠTA SE KRIJE IZA POTPISA DONALDA TRAMPA: Grafolozi o karakteru budućeg predsednika Amerike!

Planeta -

Pobedom na nedavno održanim predsedničkim izborima, Donald Tramp postao je jedna od najmoćnijih ličnosti na svetu. Samim tim kontroverzni političar u vlasništvu je jednog od "najsnažnijih" potpisa, za koje stručnjaci tvrde da nam mogu otkriti mnogo toga.

Trejsi Trusel iz Britanskog instituta grafologa analizirala je šta potpis čoveka koji će u januaru i službeno ući u Belu kuću govori o njegovom karakteru.

"Njegov potpis odaje dinamičnost, hrabrost i neustrašivost. Gladan je za moći, odlučan i tvrdoglav", smatra Trusel.

Tvrdi da stil Trampovog potpisa ukazuje na to da on, uprkos svojoj nasilnoj naravi, ima i zaštitničku narav, pogotovo kada se radi o njegovoj porodici.

Ekspert grafologije navodi kako Tramp ne voli da bude onaj koji sluša, već se radi o osobi koja je "nesumnjivo težak pregovarač".

"Gospodin Tramp je izrazito odvažan, što je naročito vidljivo u njegovim dosadašnjim političkim nastupima. U to bih ubrojala njegove najave o gradnji zida između SAD i Meksika, uvođenju zabrane ulaska muslimanima u SAD, te izjavi kako bi Hilari Klinton mogla završiti u zatvoru", naglašava Trusel.

Ističe kako visoka i dugačka slova u Trampovom potpisu ukazuju na to da on "i nije baš toliko nefleksibilan kao što to ljudi misle".

"Svet će morati da pričeka da se u to uveri", poručila je Trusel, piše Independent.

(Avaz)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track