NASTAVNIK PERVERZNJAK: Imao odnose sa maloletnim učenicama na venčanici svoje žene!
Foto: Tviter/Independent

Bizaran slučaj

NASTAVNIK PERVERZNJAK: Imao odnose sa maloletnim učenicama na venčanici svoje žene!

Planeta -

Nastavnik u školi internatskog tipa je imao seks sa učenicom na venčanici svoje supruge u svojoj kući, rečeno je pred sudom.

Britanac Sajmon Bol zloupotrebio je tri učenice u jednoj nezavisnoj školi , ali je izbegao sudsko gonjenje da bi potom prestup ponovio u drugoj školi, naveo je sud u Piterborou.

On je bio nastavnik u jednoj školi u Severnom Jorkširu u Velikoj Britaniji, kada je prvi put optužen početkom 2000-ih. Prihvatio je posao u nezavisnoj školi u Kembridžširu dok je trajala istraga i nije bio optužen, rekao je tužilac Gregori Perins.

Bol (42) je prošle godine suspendovan i u Kembridžširu nakon optužbi jedne učenice. On je negirao optužbe za nepristojno ponašanje i seksualni napad, ali je priznao druge prekršaje.

"Policija je tada dobila razlog da preispita optužbe iz ranije škole, zbog čega je došlo do velikog odlaganja u procesuiranju dela koja su počinjena tada i 2015. godine", rekao je Perins.Devojka je 2015. došla u policijsku stanicu i prijavila da je bila u dobrovoljnoj seksualnoj vezi sa svojim nastavnikom , a veza se nastavila i kada je ona otišla na univerzitet, rečeno je pred sudom.

Bol je priznao pet tačaka koje se odnose na seksualnu aktivnost zloupotrebom poverenja u školi u Kembridžširu, a negirao je da je bilo koji seksualni odnos koji je imao sa devojčicama bio prinudnog tipa.

Sajmon Bol je imao različite odnose sa tri devojčice, od držanja za ruku i ljubljenja do seksa na ekskurziji. Pored toga, Bol je seks sa učenicama imao i u učionicama, kao i u sopstvenoj kući, gde je seksualno opštio sa učenicom na venčanici svoje supruge! Nakon što se to saznalo, supruga ga je napustila.

PERVERZNA ISPOVEST STUDENTKINJE KOJU SU SVI OSUDILI: Imala sam TROJKU sa profesorom, bilo je žestoko

Sa jednom od učenica imao je seks u njenoj kući, i to dok su devojčicini roditelji bili u drugoj sobi. Bol je tada došao kako bi navodno devojčici pomogao da utvrdi gradivo i pruži joj privatne časove. Da stvar bude gora, prilikom seksa nastavniku je pukao kondom, te je naterao devojčicu da popije antibebi pilulu.

Suđenje se nastavlja u ponedeljak, a Sajmonu Bolu preti višegodišnja zatvorska kazna.

(Independent)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja