(VIDEO) DA LI JE OVO MALA MEDLIN: U Italiji našli nepoznatu devojku, koja podseća na nestalo dete
Foto: AP Missing Persons Of America

Moguć kraj misterije

(VIDEO) DA LI JE OVO MALA MEDLIN: U Italiji našli nepoznatu devojku, koja podseća na nestalo dete

Planeta -

Potpuno je nepoznat identitet mlade devojke koja živi na ulicama Rima i komunicira sa ljudima samo na engleskom jeziku.

Plavuša za koju se smatra da je u kasnim tinejdžerskim godinama privukla je pažnju više Italijana zbog svog pristojnog ponašanja i nerazumevanja italijanskog jezika. Odbija da uzima novac, a s prolaznicima se sporazumeva isključivo na engleskom jeziku.

Internet aktivisti kažu da izgleda kao nekoliko nestalih devojaka, uključujući i Amandu Adlai, koja je oteta u Mičigenu 2008., Mariju-Brižit Henselman, koja je nestala u Nemačkoj iste godine, pa čak i kao Medlin Mekejn, koja je nestala 2007. Italijanska policija bezuspešno pokušava da identifikuje devojku koja nema ni pasoš ni bilo koji drugi dokument s imenom.

Lokalni stanovnici tvrde da se odaziva na ime Marija, a policija kaže da im je dala nekoliko različitih imena. Internet aktivisti sada pokušavaju da joj pronađu dom pre Božića.

Na portalu Missing Persons of America piše: “Više ljudi misli da bi to mogla biti Medlin Mekejn koja bi sada imala 13 godina. Medlin ima vidljiv trag na levom oku i po tome bi je bilo vrlo lako prepoznati.”Devojka nema nikakvih ličnih stvari i navodno nedeljama nosi istu dugu smeđu suknju, kišnu jaknu i crne muške patike. Njen slučaj se pojavio u italijanskoj televizijskoj emisiji "Tko je video" i dobio svetsku pažnju

Lorena Kolobani izrazila je na FB stranici Missing Persons of America zabrinutost za mladu devojku. “Ne znam čak ni da li je Amerikanka. Viđala sam je na ulicama Rima, spava napolju i mislim da ima psihičkih problema. Ali, čini se da nije oduvek ovako živela jer ne želi da uzme novac, vrlo je oprezna i lepo se ponaša dok jede. Mislim da je učenica iz inostranstva jer ne zna italijanski.”

(Net.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track