Najnovije vesti

OVO JE POSLEDNJA ŠANSA DA NAĐU MALU MEDLIN: Policija ima nov dokaz koji će promeniti istragu
Foto: Printscreen Yt

Višegodišnja misterija

OVO JE POSLEDNJA ŠANSA DA NAĐU MALU MEDLIN: Policija ima nov dokaz koji će promeniti istragu

Planeta

Priča o nestanku male Britanke Medi Meken, koja je nestala kada je imala tri godine u letovalištu u Portugaliji potresla je ceo svet, a Skotland jard sada ima novi trag koji bi istražitelje mogao da dovede do nestale devojčice.

Dosad se pojavio celi niz dokaza i tragova, ali svi su se pokazali kao pogrešni. Skotland jard sada ima novu teoriju o nestanku mlade Britanke, a odobren im je i novac kako bi potraga mogla da se nastavi.

 

Prema toj novoj teoriji koju istražitelji shvataju ozbiljno, malenu Medi oteli su krijumčari ljudima, ali ovo bi mogao da bude posledni put da se dodatno finansira potraga za devojčicom koja je nestala 2007.

 

 

Još se nadaju da je živa

 

"Ovo je novi smer u slučaju koji bi mogao da odgovori na pitanje da li je Medi oteta. To pobuđuje nadu da bi još mogla da bude živa", rekao je neimenovani izvor za San.

 

 

Sredstva će održavati istragu u životu do aprila, kada će se približiti i deseta godišnjica nestanka Medi Meken. Iako javnost pokazuje veliki interes za ovaj slučaj, a istraga je 2013. godine ponovo otvorena pošto su se pojavili novi tragovi, britanska policija nedavno je objavila da je broj službenika koji rade na nestanku smanjen sa 29 na četiri.

 

 

Dosad je na potragu za Medi utrošeno oko 13 miliona evra, objavila je britanska vlada.

 

Još od 2007. veruje se u teoriju da su Medi oteli trgovci ljudima i zatim je prodali pedofilima ili nekoj porodici bez dece. To je samo jedna od mnogobrojnih teorija o nestanku devojčice. Dosad je Medi širom Evrope "viđena" oko devet hiljada puta, ali su se sve prijave pokazale pogrešnim.

 

(Dejli mejl/ Net.hr)

 

REŠENA MISTERIJA: Otkriveno ko je nepoznata devojka iz Rima, i nije mala Medlin!

NAGRDILI DETEKTIVA KOJI JE OTKRIO MALU MEDLIN: Umesto nagrade dobio kritike od Interpola i Paragvaja

MALA MEDLIN BI U MAJU NAPUNILA 13 GODINA: Porodica je i dalje traži a kod kuće je čeka njena soba

 

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...