BRITANCI SE VEĆ SPREMAJU ZA NOVO KRALJEVSKO VENČANJE: A evo ko će najviše profitirati!
Foto: Profimedia/Reuters 8 Nov

Princ i glumica u ljubavi

BRITANCI SE VEĆ SPREMAJU ZA NOVO KRALJEVSKO VENČANJE: A evo ko će najviše profitirati!

Planeta -

Otkad je princ Hari prekršio pravila britanske kraljevske porodice kako bi posetio svoju devojku Megan Markl u Kanadi, sve se više šuška da je na pomolu novo kraljevsko venčanje.

Mnogo veruju da će veridba britanskog princa Harija i glumice Megan Markl biti objavljena pre kraja godine, a kolumnista Gardijana čak pretpostavlja da je "moguće i da će kraljica ovu bombu objaviti na godišnjem televizijskom obraćanju između informacija o posetama institucijama i vrtovima".

Navodi se i da su njih dvoje nosili identične narukvice, a Megan Markl se okitila ogrlicom sa slovima M i H koja, tvrde mediji, košta 240 dolara. Takođe, tokom boravka u Londonu Megan Markl je odsela u palati Kensington.Neki izvori tvrde da je i sama kraljica dala blagoslov za venčanje.

MeganMarkl, Foto: AP
MeganMarkl, Foto: AP

Ukoliko do njega dođe, izvesno je da će Velika Britanija od njega uspeti da prihoduje. Naime, procenjuje se da je London od venčanja Kejt Midlton i princa Vilijama zaradio 620 miliona evra - prodavane su kopije prstena, haljina, suveniri s likom mladenaca - šoulje, tanjiri, čajnici, salvete...

Princ Hari, Foto: Reuters
Princ Hari, Foto: Reuters

Ukoliko će se neko okoristiti, to će svako biti trgovci. Zato, kolumnista Gardijana sa razlogom pita: "Jesmo li spremni za novo kraljevsko venčanje?", i na kraju odgovara - "Bolje bi nam bilo da smo spremni!".

(The Guardian)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track