UHAPŠEN NAJOMRAŽENIJI ČOVEK U NEMAČKOJ: Policija ga uhvatila zahvaljujuči telohranitelju Ledi Gage
Foto: Youtube/Printscreen

Iz čista mira gurnuo ženu niz stepenice

UHAPŠEN NAJOMRAŽENIJI ČOVEK U NEMAČKOJ: Policija ga uhvatila zahvaljujuči telohranitelju Ledi Gage

Planeta -

Policija u Nemčkoj uhapsila je huligana koji je šutnuo ženu u leđa iz čista mira u metro stanici u Berlinu, pošto je bivši telohranitelj pevačice Ledi Gage i glumice Šarliz Teron ponudio 2.000 evra kao nagradu onome ko otkrije o kome je reč.

Kamere su na stanici u oktobru zabeležile incident u kom je nepoznati muškarac šutnuo jednu prolaznic i gurnuo je niz stepenice.

Policija je apelovala na građane da prijave muškarca ukoliko ga poznaju, ali se niko nije javio. Onda je Majkl Kuer (54), bivši telohranitelj, odlučio da preuzme stvar u svoje ruke i ponudio novčanu nagradu u zamenu za informaciju o napadaču i njegovim saučesnicima koji se vide na snimku.

Pošto je šutnuo i gurnuo nesrećnu ženu, napadač odlazi, držeći sve vreme flašu u ruci, a jedan od njegovih prijatelja, zastaje na trenutak, gleda u devojku, uzima drugu flašu koja je ispala tokom napada na stepenice, okreće se i takođe odlazi. Posle apela telohranitelja i ponuđene novčane nagrade, policija je dobila informacije o napadaču, koji je ubrzo uhapšen.

Majkl je rekao da je apsolutni protivnik nasilja i da je želeo da pomogne policiji da reši slučaj.

"Čim sam ponudio nagradu odmah sam dobio informaciju o napadaču", rekao je za lokalne medije i dodao da planira da donira i 10.000 evra kako bi pomogao da se reši slučaj, a dodatnih 5.000 će da da povređenoj devojci i njenoj porodici.

Posle napada, koji je zgrozio ljude širom Nemačke, devojka je odmah prebačena u bolnicu.

(Dejli Mejl)

(VIDEO) IZ ČISTA MIRA ŠUTNUO ŽENU NIZ STEPENICE: Ovaj snimak je uznemirio celu Nemačku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track