SPEKTAKULARNO BEKSTVO IZ ZATVORA: S bratom blizancem se zamenio na robiji!

Beg za udžbenike

SPEKTAKULARNO BEKSTVO IZ ZATVORA: S bratom blizancem se zamenio na robiji!

Planeta -

LIMA - Aleksander Heferson Delgado Erera (27) pobegao je iz zatvora s maksimalnim obezbeđenjem u Peruu, iskoristivši posetu svog brata blizanca.

Erera, koji je odslužio tek dve od 16 godina robije, na koliko je osuđen, zamolio je brata blizanca da ga poseti u zatvoru i donese mu omiljene slatkiše i stvari. Đankarlo Steven Delgado Erera odazvao se pozivu svog brata i ne sluteći šta ga očekuje.

Kad je stigao u zatvor "Pijedras Gordas", brat ga je pozvao da poseti i njegovu ćeliju, gde ga je poslužio osvežavajućim sokom, u koji je ubacio sredstvo za omamljivanje. Posle nekoliko sati Đankarlo se probudio. Na sebi je imao zatvorsku uniformu, a od njegovog brata nije bilo ni traga.

Aleksander je, kad se presvukao, prošao pored čuvara i kroz ukupno šest kontrolnih tačaka u zatvoru pre nego što se konačno našao na slobodi. Bio je osuđen na robiju zbog oružane pljačke i silovanja. Policija je pokrenula istragu protiv Đankarla i čuvara koji su spornog dana bili na dužnosti, sumnjajući da su umešani u bekstvo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track