BLAMAŽA POLITIČARKE IZ HONGKONGA: Ko još kupuje toalet-papir noću?
Foto: AP (16.1.2017)

Toalet-peh

BLAMAŽA POLITIČARKE IZ HONGKONGA: Ko još kupuje toalet-papir noću?

Planeta -

Hongkongška političarka je dospela u centar pažnje javnosti nakon što se uspostavilo da ne zna gdje se kupuje toaletni papir uveče

Jeste li se ikada zapitali idu li političari sami u kupovinu svog toaletnog papira? Verojatno ne, a to nije stvar o kojoj se priča u kampanjama. Osim u Hongkongu, gde je kupovina toalet papira postala pravo političko pitanje nakon što Keri Lem, kandidatkinja na mesto predsednice vlade Hongkonga koju favorizira Peking nije znala gde običan narod kupuje toaletni papir usred noći.

Političarka je u medijima ispričala da, kada se preselila iz svoje službene rezidencije u stan u centru, nije znala gde da kupi toaletni papir usred noći.

Potresna anegdota završava tako da je Keri uzela taksi da bi otišla do svoje bivše rezidencije pokupiti nešto papira.

Ovo je izazvalo burnu reakciju, budući da je Hongkong pun trgovina koje su otvorene cijelu noć, a kako su brojni mediji istaknuli, brojne takve trgovine se nalaze i odmah pokraj stana političarke.

Anegdota je ubrzo postala viralna, te se na društvenim mrežama pod hashtagom #LooPaperGate kritikuje njeno nepoznavanje elementarnih stvari kojima se ljudi susreću svaki dan.

Afera toaletni papir dogodila se tek dan nakon što je ista političarka pred kamerama državne policije pokazala da baš i ne zna tačno kako se ulazi u metro.

(rtl.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track