(VIDEO) TAŠTA SASULA 10 METAKA U ZETA: Evo kako je zaigrala od sreće što ga je ubila!
Foto: Youtube Screenshot/Daily News

Paklena tašta

(VIDEO) TAŠTA SASULA 10 METAKA U ZETA: Evo kako je zaigrala od sreće što ga je ubila!

Planeta -

Ne marim, učinila bih to ponovo, hvala Bogu, ubila sam ga, rekla je žena šokiranim policajcima i počela da slavi.

Amerikanka Sintija Cdebaka (65) ubila je svog zeta u februaru 2014. godine. Islednici su u utorak poroti u Kaliforniji pokazali video ženinog slavlja kako bi dokazali da se ne kaje.

Ona je rekla policiji da je ubistvo planirala dve nedelje. Na dan kada ga je ubila, Sintija i zet su se posvađali. “Obukla sam se i trebala sam da odem iz kuće, a on mi je rekao da ne mogu takva da izađem”, rekla je žena istražiteljima.

Zeta Geovarda Eustakuioa je upucala deset puta i najmanje je dva puta punila oružje. Nakon deset hitaca muškarac je bio ranjen. Ušao je u kuću i zaključao vrata, a tašta je nastavila pucati kroz vrata.

Ušla je u kuću i stala iznad zeta koji je umirao. Ona je rekla kako su ona i porodica patili godinama jer ih je Geovard zlostavljao. Bio je zao prema meni, prema svima nama. Bojali su ga se. Bio je zao prema mojoj kćeri.

Pre 13 godina sam joj rekla da je on vrag - rekla je Sintija islednicima. Na videu se vidi kako se Sintija oprašta od svojih članova porodice pre nego što su je odveli u zatvor. Ona je nakon ubistva pojela doručak, otišla da se kocka i posetila svoj omiljeni kafić, piše Dejli mejl.

(24 Sata)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja