RODILA BEBU-ŽABU PA MORALA DA JE SPALI: Ovaj pakao će me pratiti do kraja života
Foto: Printscreen Twitter

Horor

RODILA BEBU-ŽABU PA MORALA DA JE SPALI: Ovaj pakao će me pratiti do kraja života

Planeta -

Jedna žena u Zimbabveu rodila je dete "poput žabe" nakno čega joj je naređeno da spali negovo telo pred užasnutim meštanima.

Presijus Njathi, iz sela Gokve, na severo-zapadu zemlje, bila je u osmom mesecu trudnoće kada je dobila trudove.Ali njen suprug Nomor, ostao je zbunjen kada je nesrećna žena rodila nešto "što je ličilo na amfibijsko stvorenje".Dete je kasnije preminulo u bolnici pre nego što je seoski starešina odredio da se "žaboliko stvorenje" spali pred meštanima.

"Požurio sam kući i bio šokiran da vidim žabu... koju je moja supruga porodila. U bolnici su bili jednako šokirani", ispričao je Nomor.

Uprkos tome što je dobila lekarsku pomoć., beba je kasnije umrla u krugu bolnice Gokve, tvrdi lokalni portal Herald.Šokantne slike pokazuju maleno telo kako leži na komadu papira. Majka je kasnije novinarima priznala da je očekivala dete, ali da je ovo za nju bilo pakleno iskustvo.

"To je pakleno iskustvo koje će me proganjati čitav život", rekla je ona.

Izbezumljeni par je svoju mrtvu bebu odveli kući jer su hteli da zatraže savet od "seoskog starešine", koji im je na kraju naredio da telo spale pre meštanima.

Do sada nije bilo medicinskog objašnjenje za rođenje ovog neobičnog stvorenja.

(Daily Mail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja