Matora Amerikanka seksualno zlostavljala Srbina

Manijak

Matora Amerikanka seksualno zlostavljala Srbina

Planeta -
Amerikanka Dženi M. Kembel (69) tri godine je seksualno uznemiravala imigranta iz Srbije Sašu Stamenkovića (26), ucenjujući ga "zelenim kartonom"

VAŠINGTON - Baba htela seks sa mlađanim Srbinom, a on je tužio sudu i sad mora da mu plati 1,3 miliona evra zbog seksualnog uznemiravanja.

Amerikanka Dženi M. Kembel (69) tri godine je seksualno uznemiravala imigranta iz Srbije Sašu Stamenkovića (26), ucenjujući ga "zelenim kartonom".

Baka Dženi je pune tri godine Sašu uznemiravala lascivnim pričama, pokušavala da kontroliše njegov privatni život, ali i tražila seks od njega kako ne bi ostao bez "zelene karte". Stamenković je radio u

"Vašingtonskom sportskom klubu", gde je bio lični trener brojnim Amerikancima, pa i Kembelovoj. Pošto je saznala da ima diplomu poslovnog menadžmenta u hotelijerstvu, ponudila mu je posao potpredsednika u njenoj firmi kao i da će njena firma da mu plati "zelenu kartu".

Čim je prešao da radi kod nje 2002. počela je da ga uznemirava.

"Pričala mi je o svojim seksualnim iskustvima, o seksu uz marihuanu, kako moj buldog ima 'velika muda', pokazivala koliki je polni organ njenog bivšeg ljubavnika. Plivala je gola u bazenu u mom prisustvu i tada je nudila da me oralno zadovolji. Pred drugima je glumila da smo par. Proveravala mi je mobilni i poručivala da ne smem da se viđam sa drugim ženama", ispričao je Stamenković u sudu, prenosi bih news.

Pretila je Sašinim poznanicima, nazivala ih je kurvama i njih uznemiravala šaljući im mejlove, a Saši je poslala mejl u kojem mu je pretila da će ostati bez zelene karte ako se ne opameti i ne prestane da se viđa sa drugima.

Za vreme seksualnog uznemiravanja Stamenković je počeo da gubi na kilaži i upao je u depresiju, povraćao je, imao nesanicu, a povrh svega verenica ga je napustila, pa je 2005. godine odlučio da tuži šeficu i automatski je dobio otkaz.

Sve mejlove koje je dobijao od nje bilo je dovoljno sudu da je osudi i primora baku Dženi da mu plati 1,3 miliona dolara, kao i troškove suda.

Odbrana Dženi Kembel je tokom suđenja isticala da je Stamenković kockar i da ima finansijskih problema i da je hteo da izvuče pare, ali nisu imali nikakvih dokaza za to.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track