Najnovije vesti

OVAKVE ŽENE RUSI NAJVIŠE VOLE: A evo gde smatraju da ih treba tražiti...
Foto: Shutterstock

Anketa

OVAKVE ŽENE RUSI NAJVIŠE VOLE: A evo gde smatraju da ih treba tražiti...

Planeta

Oko trećine (27 odsto) ruskih muškaraca smatra najvažnijom žensku lepotu, navodi se u istraživanju Ruskog centra za istraživanje javnog mnjenja.

Najbolje je tražiti svoju drugu polovinu u krugu zajedničkih prijatelja, smatra 43 odsto ispitanih muškaraca i žena, dok je 26 odsto sigurno da to treba raditi na poslu i u školi.

Skoro 20 odsto je izjavilo da se treba upoznavati u klubovima.

„U traženju partnera, Rusi su postali malo zahtevniji. Za četiri godine smanjilo se interesovanje za krug "sebi sličnih" prijatelja i kolega, i malo je porasla sklonost ka upoznavanju ljudi koji posećuju mesta za duhovni i kulturni razvoj (pozorišta, koncerti, biblioteke). Ipak, ovde se ne treba zavaravati: želje i snovi su jedno, a realnost drugo. Rusi se ipak upoznaju sa ljudima sličnim sebi na mestima gde se manje-više stalno kreću. Slična situacija je i sa poželjnim osobinama muškaraca i žena: mi maštamo o idealnom, ali se zaljubljujemo u one koji su pored nas — živimo sa ljudima sa svim njihovim kvalitetima i nedostacima“, komentariše analitičar Ivan Lekoncev istraživanje sprovedeno u Rusiji.

(Sputnjik)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...