NOVI DETALJI MUČENJA ŽENA REGRUTA U NEMAČKOJ: Terali ih da gole igraju oko šipke!
Foto: Youtube Screenshot/NFG 11

ponižavajuće

NOVI DETALJI MUČENJA ŽENA REGRUTA U NEMAČKOJ: Terali ih da gole igraju oko šipke!

Planeta -

Žene regruti u nemačkoj vojci su na redovnoj bazi morale da izvode striptiz i ples oko šipke kao deo ponižavajućih “regrutnih testova “ i “treninga” u vojnoj bazi u južnoj Nemačkoj.

Izveštaj o tome je naravljen u nemačkoj vojci, a prenosega magazini Špigl i agencija DPA. Oni daju navode jedne žene Nikol E., koja je bila poslata u bazi Fulendorf u pokrajini Baden Virtenberg.

Baza je u centru pažnje bila krajem januara kada je otkriveno da su seksualno maltretiranje i sadističke radnje bila sasvim uobičajene .

Svedok navodi da je morala da izvodi ples oko šipke u barakama vojnika. Šipka koja se može obično videti u striptiz klubovima je i otkrivena u jednoj od baraka, zajedno sa prazim bocama rakije.

Tokom “treninga” treneri su često dodirivali intimne delove žena i vršili nešto što su nazvali “test mirisa”. Oni su radi opravdanja svojih akcija od regruta tražili da potpišu da su sve radili dobrovoljno.

Iako se u izveštaju navodi da se situacija može rešiti samo radiklnim promenama, petoro trenera i nadzornik koji su zlostavljali Nikol. E., samo su prebačeni na druga radna mesta.

(RT)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track