OTROVALA MUŽA KAKO BI IZBEGLA SEKS: Odbegloj Amerikanki ovo nije prvi put!
Foto: Printscreen/Twitter

U bekstvu

OTROVALA MUŽA KAKO BI IZBEGLA SEKS: Odbegloj Amerikanki ovo nije prvi put!

Planeta -

Kako bi izbegla seks sa svojim bivšim mužem, Andrea Heming otrovala je njegove žitarice i energetsko piće toksinom protiv bubašvaba, prenosi Dejli Telegraf.

Heming se izjasnila krivom pre dve godine pošto je otrovala supruga, tvrdeći da je s njom imao neželjeni polni odnos dok je spavala.

"Nisam želela da iskoristim toliko otrova kako bih ga ubila, već samo da ga sprečim da ne bi imao erekciju", ispričala je policiji 2015. godine.

Policija veruje da je Heming pobegla u američku saveznu državu Nevada noć pre izricanja presude i veruje se da trenutno živi u Meksiku.

Nadležni organi tvrde da je Heming otrovala muža stavljanjem borne kiseline u njegovu hranu i piće, zbog čega je imao dijareju i krvarenje nosa svakog dana u narednih šest meseci.

"Bio sam bolestan duži vremenski period, negde između šest i osam meseci. Imao sam grčeve u stomaku", rekao je Ralf.

Ralf, koji sada živi u Kaliforniji, kaže da je šokiran što njegova bivša supruga još uvek nije uhvaćena. Otkrio je i da se Hemingova nepredvidivo ponašala u prošlosti.

"Otkrila mi je priču iz vremena kada je bila stjuardesa. Imala je putnika za kojeg je tvrdila da je bio nemiran i da mu je zapravi stavljala sedative u piće", dodao je.

Ukoliko je pronađu, Heming bi mogla da bude osuđena na 15 godina iza rešetaka.

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track