BOLESNA HISTERIJA ŽENA ZBOG GOLOG PREMIJERA KANADE: Može da me zgazi autom i ja bih mu zahvalila...
Foto: Profimedia

RANI RADOVI: Trudo magnet za žene

BOLESNA HISTERIJA ŽENA ZBOG GOLOG PREMIJERA KANADE: Može da me zgazi autom i ja bih mu zahvalila...

Planeta -

On može da me pregazi automobilom i ja bih mu zahvalila, tvrdi očarana Sara Lekvoč na Tviteru

MONTREAL - Fotografije iz mladosti kanadskog premijera Džastina Trudoa na kojima pozira razgolićen izazvale su veliku histeriju na društvenim mrežama među ženama.Fotke koje su snimljene dok je Trudo studirao za tili čas su postale viralne, a dame se utrkuju koja će mu dati maštovitiji kompliment.Srećno oženjen- Trudo može da me pregazi automobilom i ja bih mu zahvalila - komentar je Sare Lekvoč, jedne od korisnica Tvitera.

Pre nego što je uplovio u političke vode Trudo je studirao u Montrealu. Ovaj 45-godišnjak danas je srećno oženjen i ima troje dece. Izabranica njegovog srca je Sofi Gregoar, koja je u mladosti imala problema s anoreksijom.- Mladi Trudo izgleda poput savetnika u kampu na koga vas je mama upozorila kad krenete na letovanje. On je taj s kojim nepažljive devojke ostaju u drugom stanju - napisala je Keli, koja je takođe očarana njegovom pojavom.

Neobavezan stil... Početak u politici
Neobavezan stil... Početak u politici

Zvezda tabloida

Premijer koji je lider Liberalne partije u Kanadi postao je zvezda tabloida prošlog meseca, kad se prvi put sastao s Donaldom Trampom, 45. predsednikom SAD. Naime, Tramp je na sastanak poveo i ćerku mezimicu Ivanku, a foto-reporteri su uhvatili njene zaljubljene poglede na licu mladolikog premijera. Ubrzo potom iskopane su i fotke drugih očaranih dama u društvu kanadskog premijera - nemačke kancelarke Angele Merkel, britanske kraljice Elizabete Druge, glumice Eme Votson...
Detalj s venčanja... Rekao je „da“ 28. maja 2005.
Detalj s venčanja... Rekao je „da“ 28. maja 2005.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track