JEZIVA PRIČA IZ MOTELA STRAVE: Imala sam 14 godina kad su me zarobili, silovalo me 1.000 muškaraca
Foto: Shutter

Držali je zarobljenu 2 godine

JEZIVA PRIČA IZ MOTELA STRAVE: Imala sam 14 godina kad su me zarobili, silovalo me 1.000 muškaraca

Planeta -

Tinejdžerka koja tvrdi da je od svoje četrnaeste godine bila prisiljavana na polni odnos s muškarcima tokom dve godine, tužila je američki motel jer se nije obazirao na njeno iskorišćavanje.

To je prva optužba prema zakonu iz 2014. iz savezne države Pensilvanije koji žrtvama dopušta da tuže one koji profitiraju iz trgovine ljudima.

Tinejdžerka je bila zatočena u motelu Rusevelt In u Filadelfiji od svoje četrnaeste godine, i više od dve godine bila prisiljavana na polni odnos s muškarcima nekoliko puta dnevno, stoji u optužnici.

Prema toj optužbi, koja je podneta u petak, zaposleni u motelu su svakodnevno, od 2013. iznajmljivali sobe krijumčarima te tinejdžerke znajući da je koriste za seksualnu eksploataciju. Zbog toga žrtva, koja tvrdi da je tokom dve godine silovalo više od hiljadu muškaraca, traži odštetu od 50 hiljda dolara.

Ova građanska tužba prvi je slučaj prema Zakonu o trgovini ljudima u Pensilvaniji koji je proširio definiciju zločina i dopustio procese protiv onih koji od njega profitiraju.

Ovaj bi slučaj mogao da ohrabri buduće tužitelje i žrtve da na temelju tog zakona podnose tužbe.

(jutarnji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track