PAMELINE MUKE SA ASANŽOM: Baš je seksi, al nam vezu kvari što je zatvoren u ambasadi
Foto: Profimedia

Veze prognanika

PAMELINE MUKE SA ASANŽOM: Baš je seksi, al nam vezu kvari što je zatvoren u ambasadi

Planeta -

Glumica Pamela Anderson izjavila je za jednu škotsku televiziju da zadržavanje osnivača Vikiliksa Džulijana Asanža u ambasadi Ekvadora u Londonu njihovu vezu čini "pomalo teškom", prenosi Rojters.

Agencija podseća da su britanski mediji objavili ranije klip u kojem bivša zvezda "Čuvara plaže" za Asanža kaže da je seksi.

Govoreći u emisiji škotske tv, ona je navela da je sigurno provela više vremena sa Asanžom nego sa bilo kojim drugim čovekom u poslednje vreme, ali da ne bi da iznosi detalje.

Britanski mediji objavili su da je Andersonova viđena u poseti Asanžu u ambasadi Ekvadora u Londonu u kojoj on ima utočiste od 2012.

Asanž., naime, na taj način pokušava da izbegne da ga britanske vlasti izruče Švedskoj zbog optužbe za silovanje koja je podneta protiv njega 2010, što on, međutim, poriče.

Upitana da li je u romansi sa Asanžom ona je uz osmeh odgovorila: "Pa, on je zatvoren, to pomalo otežava situaciju. Videćemo šta će biti kada ga oslobode, ali znate, provodim verovatno više vremena sa njim nego sa bilo kojim muškarcem, što je veoma neuobičajno", rekla je Andersonova.

Agencija navodi da je u postu koji je objavila juče na njenom sajtu napisala "Jedan od mojih omiljenih ljudi".

"Džulijan je ekstremno empatično ljudsko biće koje duboko brine o svetu. Zbog svog posla dobio je moćne neprijatelje u nekoliko država, posebno u Americi time što ih je razotkrio. On pokušava da svet oslobodi tako što će ga edukovati. Borba koju vodi je romantična i ja ga zbog toga volim", rekla je Andersonova u intervjuu.

Nakon toga se na snimku može čuti glumica kako govori: "On je veoma seksi".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track