(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) ŽENA BEZ SRCA! Bogatašica snimala sluškinju kako visi s prozora i ZAPOMAŽE
Foto: Printscreen/ Youtube

Okrutno

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) ŽENA BEZ SRCA! Bogatašica snimala sluškinju kako visi s prozora i ZAPOMAŽE

Planeta -

Kuvajtska policija privela je ženu koja je mobilnim telefonom snimala svoju služavku iz Etiopije kako pada sa sedmog sprata tokom, kako se čini, pokušaja samoubistva.

Ni u jednom trenutku videa koji traje 12 sekundi Kuvajćanka nije priskočila u pomoć svojoj sluškinji.

Nekim čudom sluškinja je preživela pad na metalnu ceradu, a njena gazdarica je, umesto da pomogne, video objavila na društvenim mrežama.

Video od 12 sekundi prikazuje tamnoputu ženu kako visi izvan zgrade, jednom rukom se grčevito držeći za rub prozora i pritom moli za pomoć, očito se predomislivši oko svog nauma.

Žena koja snima se čuje kako govori svojoj sluškinji "Oh ludačo, vrati se nazad", dok prestravljena sluškinja vrišti "uhvati me, uhvati me" u zadnjim trenucima pre nego joj ruka sklizne, a ona pada na ceradu koja je ublažila njen pad i vrlo verovatno joj spasla život.

Tokom strašne scene, od žene koja je snimala video ne može se čuti nikakva reakcija. Nešto kasnije su službenici hitne službe spasli sluškinju i odvezli je u bolnicu gde su joj ustanovljene teške telesne povrede, koje srećom nisu bile opasne po život.

Razlog za pokušaj samoubistva sluškinje nije ustanovljen, a policija je pokrenula istragu protiv njene gazdarice jer joj nije priskočila u pomoć. Inače, u bogatom Kuvajtu živi i radi više od 600.000 kućnih pomoćnika/ca, većina iz Azije, a često se žale na zlostavljanje i neisplatu plata. Štaviše, svake godine stotine sluškinja beži od svojih poslodavaca zbog zlostavljanja, neretko u ambasade svojih država.

(jutarnji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track