(VIDEO) SKANDALOZNA TATINA ĆERA: Ko je Tifani Tramp i zašto jedina nije u Beloj kući?
Foto: Printscreen/Instagram

Pala u zaborav

(VIDEO) SKANDALOZNA TATINA ĆERA: Ko je Tifani Tramp i zašto jedina nije u Beloj kući?

Planeta -

Predsednik je navodno zadužio svoju ćerku Ivanku da drži pod kontrolom neobuzdanu sestru

Američki predsednik Donald Tramp imenovao je svoju najstariju ćerku Ivanku za savetnicu i ne odvaja se od nje. Prošle nedelje Ivanka je ugostila najmoćnije žene sveta među kojima i Angelu Merkel i Kristin Lagard, a po svemu sudeći neuporedivo je eksponiranija od prve dame, Melanije Tramp.

Ipak, američka javnost se pita šta je sa Trampovom drugom ćerkom Tifani. Zašto je krije i zašto jedino ona, od svih odraslih članova porodice nije deo njegove administracije. Odranije je poznato da Tifani i Ivanka nisu baš u dobrim odnosima, a mlađa ćerka je godinama živela u Kaliforniji, daleko od oca, ali ne i od njegovog novčanika. Mnogo više od Ivanke, koja želi da se prikaže kao uspešna buznis-žena, Tifani spada u društvo raskalašenih bogatašica koje se na društvenim mrežama hvale skupocenim odmorima, automobilima i zabavama.

To bi mogao da bude i jedan od razloga zašto je Tramp ne želi blizu sebe, barem dok je predsednik. Ili to možda ne želi Ivanka? Tifani je nedavno završila srednju školu i planira da studira pravo, ali mnogo više vremena provodi po žurkama.

Društvo su joj Kardašijani i bogata deca Instagrama. Ali, kako piše magazin Vanity Fair, u poslednje vreme se našla pod kontrolom Ivanke koja, pod izgovorom kako ju je otac zadužio, diktira Tifani kako da se oblači, s kim da se druži, kako da se šminka...

Pre nekoliko dana je jedna od tajnih službi išla da traži šminku za usne koju je Tifani, na savet Ivanke, trabalo da nabavi, otkrio je izvor ovog magazinu. U javnosti se Tifani drži u senci Ivanke, ali je veliko pitanje do kada će to biti tako. Američki mediji tvrde da je Tifani, jedino dete iz Donaldovog drugog braka, možda i najslabija karika porodice pošto je izrazito sklona skandalima.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV: TOP 10 najvećih “bisera” Donalda Trampa!

(Express.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track